Kumbang & Bunga

Mar 23, 2009

- - -sentimental + cupcake- - -

...huhuuuu, ni aku nak citer time bucuk balik...
...bus dia sepatutnyer pukul 10, tp 10.05 baru sampai...
...hehehehee, sedihhh wooooo...
...yelahhh, maner xsedih, tgk dia naik bus sorang2, pastu bus tu jalan depan aku...
...hahahaha, feeling terlebihhhh...
...boleh pulak bus jalan perlahan2 pas2, aku rasa cam lama gila tgn aku ni melambai2 kat bucuk 2 haaa...
...pastu aku pn start la jalan ikut bus tapi aku nak balik kolej (bukan nya aku lari nak kejar bus 2 okey)...
...time bus kat sempang, kebetulan aku jalan dari belakang dah nak sampai, pas2 bucuk call...
...time tu laaa menangis...
...bukannyer menangis, tp meleleh air mata jerrr, bukan aper, sebak okeyyyy...
...hehehehehehe...




...cup cake...

...cup cake ni aku beli kat kak ika kat tempat ko-k aku...
...kek dia boleh tahan sedap tau...
...krim dia jer mcm berminyak giloe...


...comel kannnn...



...bucuk ngan cup cake...

...cup cake yg bucuk pilih, sama colour ngan baju dia...
...sukeeeee...



...time masa tinggal xsampai 1jam bucuk nak balik...


...pic last aku dan bucuk mlm 2...
...lepak kat kerusi batu kat pondok yang terang benderang...
...xmolahhh duk tempat gelap kan, kang xpasal2 org usha2 terlebih(xnak la org ckp xelok)...


...3cup cake ni, aku hadiah kan kepada...

...shikin si room8...
...ezzah si puteri pucuk kelompang...
...ceha si puteri petir berdentum...






...tayang beny lagi...
...hehehehe...



...nota kaki : aku mmg senang nagis pn...
...kalau family aku nak balik 2, setiap kali mesti nangis laaa, kadang2 tahan gak xnak kasi kuar air mata...
...tiap2 kali peluk ibu aku(cik mardu,=D) mesti aku jd sensitif terlebih...


...

3 comments:

Wan_hazel said...

Nak 1,nak yg wane bru.hehehe.alahai,senstif nye.huhuhu.tp xpe...truskan menangs.eceh,gurau je.

LaLaw Sahaje said...

nk cupckae gakkkk nkkkk

lieya orange M.I. said...

...huhuhu...
...sedap wooo cup cke 2...
...boleh tahan laaa, rasa cukup...
...comel pulak 2...
...korang pn try tau...