Kumbang & Bunga

Mar 19, 2009

- - -jogging laaa pulak- - -

...haaa, bg saper2 budak uum, korunk dah pernah jogging x...
...ceeehhhhh, kecoh pulak aku ni...
...padahal, br jogging sekali kot...
...jgn xpercaya, sila la percaya...
...aku 1st time jogging ngan room8 aku shikin...
...padahal, nk setahun dah duk cini...
...nk masuk sem 3 dah...
...hujung2 sem 2 ni haaa baru laaa ader kerajinan sikit nk berjogging...


...yg lawaknyerrr, nk ciap2 g jog 2, semangat gileerrr...
...ciap snap pic bnyk melampau...
...ehhhh, suke hati laaa...
...hihiiii...


...shikin kat belakang 2, hg nk wat per sebenarnyerrr...

...dah ciap2, pg la jogging...
...taaaapiiiiiiiiiiiiiii...
...jogging nyer ader la 10minit kot...(ntah sampai ke x, kurang 10mnt kot)
...haaaaa, seriusss....jogging xlama pn...
...sbb letih plus panas kut...
...maner xletih, badan yg dah mmf lebar ni makin lebar jer haaa...
...br baper minit, mestilah dah letih gilerrr...
...alih2, ktorang bnyk jalan yg mcm jalan laju2 2...
...alaaaa, jln yg lawak yg masuk sukan2 2...
...siap gaya aku buat tau...lawak laaaa...



...inilahhh TASIK GUTHRIE...
...bleh berkayak kat cini...
...tp aku ngan kn2, harammm xpernah cuber skali pn...
...kayak kat bilik sajorrr...



...colourful la kn...
...tp yg student gune tuk harian 2, kayak biase jerrr...




...bkn jalan sajer yg bnyk...
...aper tau yg lg bnyk...
...rehat lg bnyk...
...sambil2 rehat, sambil snap pic...
...snap pic pn bnyk...
...dah duduk2 kat tepi tasik 2, kitorang duk usha2 couple yg dating...
...jeleeezzzz laaaaaaaaaaaaaaa...



...apehal muka aku mcm gitu rupernyerr haaa...
...xblehh blahh...





...time ni tgh duduk2 kat tepi tasik...
...muka aku ader nmpak mcm org lepas jogging x...
...maybe xnmpak sgt kut...
...aku susah nk berpeluh...
...xmcm shikin, jogging xstart, dia dah berpeluh...
...agaknyerrr bdn aku xsihat kut...
...bkn xsihat aper tau, dlm bdn aku, lemak dah tepu laaa...
...dah lama dia duduk kat dlm bdn...
...pembela yg setia kn...
...hahahahaha...




...dua orang yang pergi jogging dgn semangat pd ptg itu...



...aku...




...shikin...



...penghuni bilik 4C116...




...nota kaki : ptg ni maybe kitorang akan pergi lagi kalu xhujan laaa...


...

1 comment:

shalimow.com said...

salam kenal non
wah cantik juga blognya
bisa tukar link non
kabari aku kalo berkenan ya
tx