Kumbang & Bunga

Oct 20, 2009

- - -toolllooonnggg, diriku diintai- - -

...nota kepala: bukan entry lucah tak senonoh yerr...


...pagi tadi...
...seperti biasa, lieya bangun tido, pastu mandi...(jgn ditanya pukul berapa=p)
...tgh syiok syiok mandi...
...dah sabun, syampu, elok jer, tp bila tgh berus gigi...
...ade ternampak benda pelik kat corong air tu duk intai2...

...korang tau tak keadaan bilik air kat asrama...
...ada tiga bilik air, okey salah, satu bilik air, tp 3bilik utk mandi, 3bilik utk kench n be...(paham ??)
...and lieya suka mandi hujung sekali...
...sebab hujung sekali ada lubang air, yg lg dua takde lubang air...
...so, air semua akan mengalir ke bilik air hujung tu...
...tgh2 lieya berus gigi, sekali ada sesuatu lalu duk intai2 lieya mandi...
...find, mmg selalu ada jer mcm2 kan, dah kata air mengalir kan...
...ingatkan sesuatu y hitam tu, rambut2 org gugur ke or aper2 jer la kan...(jgn pikir lain ok)

...mata ni dah la rabun(idak la pakai spec time mandi)...
...so duk kenyitkan mata bg nampak...
...eihh, tgk mcm mengelembung jer benda tu...
...so lieya suspect ABG K la kan...
...sekali, dia gerak2 lg, sah la ni, mmg ABG K...

...nota badan: diriku bukan artis,yg statement diintai padahal diintai oleh syarikatrakaman...

...nak tahu siape ABG K...

...mesti ada yg dah tahu...
.
.
.
.
.
.


...ni la ABG K...

...weyh ABG K, sesukahati ko jer duk intai2 aku mandi...
...geli la dgn kekembungang perut ko tu...
...geli juga dgn kelembikan n kelendiran ko...




...dah la kombung, golap pulak tu...

...sebelum kamu teranjang aku, baik aku larikan diri...

...yer, mmg betul lieya lari...
...geli okeyyy, habis jer berus gigi, cabut lari terus...
...nasib waras sebelum lari pakai towel dulu...=p
...sambung basuh muka kat sink sajorrr...




...aduhhh, ptg ni nak g mandi kat bilik air lain laa...(tp malas nak jalan jauh)...
...mandi jer la, tp pakai spec...kalau nampak ABG K lg, cabut awal sikit...
...okey la tu kan...=D


...nota kaki: kali ni dah ada nota kepala, nota badan, nota kaki pun ada...
...lepas kaki, aper pulak eik...
...dan...
...mmg la lieya suka froggy...tp benda jer la...
...lieyasuka buku, bear froggy, n sekarang tgh cari bantal peluk froggy...(bucuk, take note okey)
...motif sebenar dah terserlah...=p

16 comments:

imHepPie said...

erkk..mandi kul brape tdi??hik3..

miera a.k.a merr said...

jgn jeles kite ade bantal frogy...teddy frogy,...frame frogy.... n keychain frogy... i loike frogy too..:-p
tp..yg lembik n kembung tu...i pon tanakk.... eeeyyeekkkk...~

saya_arief said...

hoho...
rupenyer cik katak...
gatal + miang btol binatang itu...
pesanan khidmat masyarakat : jauhilah anda dari binatang seperti abang k itu..

miss zeila said...

tak pe..baru abg k bukan datuk k
haha

Pocket said...

owh!!
how i wish i am a frog,
but then again if i am a frog,
would i be enjoying the 'view'
as a pocket would?
hummm,

then let me rephrase,
how pocket wish pocket can transform to become the frog,
but with my K770i, i'll definitely look awkward as a frog.
but u wont suspect anything would u lieya?

u wont kick me would u?
i'm just a frog looking at u,
just so happen dat i'm holding the k770i of course.
u wont kick me would u?
i'm just a frog:D

meo188 said...

abg k?

huhuhuhuhu :p

lieya orange M.I. said...

...imheppie- lepas bgun tido barula mandi...
...heheee, soalan dijawab kan...=p

lieya orange M.I. said...

...miera- lieya nak jugak...
...takper2, lepas ni lieya buat collection jugak...
...tgk laaa...



...jelez ni, jelez...



=p

lieya orange M.I. said...

...cik arif- urm, mmg kene jauh2 kan diri tu...
...bahaya tu weyh...
ngeee, geliii....



...zeila- itu datuk K sama jer mcm abg K... wahahahahaa

lieya orange M.I. said...

...pocket, takmarah pun, tp tendang main2 tu ader laa...
...katak tgk org bogel, dia ader rasa paper ker...(what kind of Q)=p...


...can i kick u??...
...kiddinggg....



...sony k770i, dahsyattt...

lieya orange M.I. said...

...meo- nak jd datuk K ker??...=p

secangkir madu merah said...

oh abang K tak per lagi jangan dato' K, heheheee....

lieya orange M.I. said...

...huhuuu, dato K tu mmg dah lain la jadinyer...=p

amir acap said...

hahahhaa...abg k..??? dpt name baru lagi..smlm vitamin ALB, ari ni abg k lak..hehehe...

lieya orange M.I. said...

...amir- huhuuu, dah mcm2 nama baru yg pelik pulak kan..heheee

vanillasakura said...

..hahahaha...