Kumbang & Bunga

Oct 11, 2009

- - -ehhh, ni khas utk org tertentu jer tau- - -

...ehem ehemmmm...lieya nak kasi tahu...
...entry di bawah adalah tidak sesuai utk org ramai...=p


...buat rakan ku, ezzah, seha, dan barangkali anis pun termasuk sekali...(nunu tak masuk ok)...

...buat joyah-joyah kat atas ni, aku mau meminta maaf...
...maybe korang dah termenyampah n tersakit hati kat aku...
...sorry sgt2, sbb bila pikir balik, baik aku cancel discussion, dr korang plus2 tahap lebih dr maksimum termenyampah, tersakit hati kat aku...

...owhhh, mmg aku bersalah pun...(sy mengaku yang arif)
...tp aku mmg bz ngan assignment yg berlambak...
...maybe korang blh kata, aku dok lepak2 jor kan(cik lieya ni, ish3)...
...tp, ketahuilah(ayat gila sentimental), aku mmg bz ngan assignment, projek n so on...
...aku juga manusia, nak juga lepak2 nak on9, nak mcm2 lg lah...
...sorry ar beb, buat muka korang jd ketat dr biasa...

...takper2, diri ini sanggup wat kerja 10soalan tu, n hantar kat bilik lecterur...
...kome semua jgn risau, insyaallah, taksampai 21hb, assignmnt tu akan dihantar oleh diri yg suka bebenor wat kerja last minit...

...maaf yer utk joyah2 yg tersenarai atas ni...

...yer, yer, dah tak on9 dah, nak g buat kerja la ni...


...dah lieya katakan, jgn baca, jika nama anda tak disenaraikan...huhuuu
...moral of d story- muka kawan kamu jd ketat bila kita susah kan dema...=))


...

4 comments:

panggil aku shEh said...

sheh tade pon.. hahahhahaha
patut la dh warning awal2!

Pocket said...

pocket tak der pon!
(Tiru ayat pengomen pertama)

hey hey, keja keja jgak,
online tu nak buang sikit wap yg
terkumpul dalam pressure cooker tu,
kang melotop jgak wooo kpala hotak:D

best of luck nak menjawap sepuloh soalan tu. tak tahu tanya pocket,
mesti pocket reti jawab punyer...

ezzah_puteri said...

wep..aku takde r buat muka ketat doooo..longgar je nie hah..bukan pe..aku nak kome wat dulu..bior paham dulu..camtu la lebih kurang..maap gak le kalo terasa ngan aku..aku mmg camnie pon..

lagi satu..i'm not joyah ok...i'm ezzah si puteri...muahaha=)

Aku Beskot™ said...

adeh..
da terbace la..
cemane eh??
hehe..