Kumbang & Bunga

Oct 9, 2009

- - -menegeluh sebentar tak per kan??? - - -

...hurmmmm, penatnyer hari ni...
...wpun hari ni hari jumaat, hari yg dicutikan kepada semua orang yg berada di utara(kedah, kelantan, utara lain tak de la), tp lieya tetap penat okey...
...penat mengalahkan hari ada kuliah jer...
...aper lah aku ni, tak baik mengeluh tau...

...okey, stop mengeluh yer cik lieya...
...ngeluh sikit2 takper la eh...=)

...hari ni, kat kolej lieya ada PROGRAM MALAYSIAN CULTURE NIGHT...
...lieya jd ketua ajk publisiti dan promosi...
...so, memang hari ni, suara lieya syik berkumandang jer kat kolej, suh org datang...
...sedap tau suara lieya buat pengumuman(sila termuntah =p), tp suara ni kalo nyanyi, rasanyer lieya pn tak sanggup nak dengar...heheee
...pasal projek ni, later lieya update okey...


...nota kaki: lieya selamber jer on9 sambil tgh bertugas ni...
...lantak laa kan, saper suruh lieya pegang laptop...=p


...

8 comments:

sharamli said...

pegang lapt0p ke pegang mic?

imHepPie said...

besh woo nyanyi2...

miera a.k.a merr said...

karok jom...hehe

Aku Beskot™ said...

daku mau dgr itu sore..
sila bt promosi kt blog..
gagaga..

Pocket said...

mengeluh tu tak der salahnya,
sesekali dibenarkan:D

suara sedap masa buat pengumuman?
nak dgr!!
nak dgr!!
taruk la vdo ka,
rakaman suara ka,
bleh kitorang dgr :D

lieya orange M.I. said...

...sharamli- pegang laptop...
...tp bila nak buat announcement, pegang mic laa...
...tgh pegang laptop, mic letak tepi...=p

lieya orange M.I. said...

...imheppie- nyanyi2 memang best...
...tp lieya ni pemalu...=p
...segan sikit kalu nak nyanyi2 ni...

...miera- nak karok katner...ckp jer...
...tp miera nyanyi sorg la, lieya dgr jer...=)

lieya orange M.I. said...

..beskot- laaa, malu laa...
...buat announce jer, takkan tu pun nak rekod...
...beskot dtg sini la dgr...=p

...pocket- aar, lieya mengeluh sikit jer, takbanyak...
...dtg la petro, lieya buat pengumuman khas...heheee