Kumbang & Bunga

Oct 22, 2009

- - -diriku gilooo MB- - -

...akuu mmg suka MB ni...
...memang kaw2 lieya suka kat MB ni...
...haaiipp, MB aper yg kamu semua pikir tu...

...MB- menteri besar??...menteri besar maner pulak nii?...
...oohohooo, takde maknernyer lieya nak gil002kan kat MB yg itu...


...nak tahu sejak bila lieya suka MB ni...
...sejak dah pandai layan blog2 ni haaa...
...ni la untung rajin bukak blog org weyh...
...mcm simpulan bahasa, luas pemanadangan, banyak pengalaman...(abaikan jika simpulan tarak botuilll)...


...jom tgk, MB negeri maner yg lieya suka ni...

*
*
*
*
*
*
...lieya suka MB dekat swedden...

=)

...sweddish MEET BALL...
...abaikan minah dalam photo ni...
...member lieya dari penang...
...zeila...
...dia pun teringin, so lieya bawak laaa...

...ingat nak kuar berdua jer sambil gosipmenggosip...
...alih2 ada dua budak lg mau ikut...

...asiela...mkn hot dog...


...ni lg sorang...
...puyut ku ngan cheese cake nyer...
...budak ni mmg favourite dia western maliii..
..nasi2, budak ni, kurang sikit nak layan...


...tgk muka orang yg teringin nak makan...



...haaa, tak pandang lain dah ni...
...dia makan 6 ketul weyhhh...
...kalah lieyaaa...
...heheehee, serius tak tipu...

...badan dia kecik, tp dia mkn bnyk...=))


...lieya mkn 5ketul sajerrr...


...ending dgn budak yg paling mkn bnyk time tu...
...cheese cake-habis...
...meetball-dia mkn 4ketul...
...hotdog-half...
...mashed potato- dia layan hingga menjilat sudu...
...chips- dia mg layan...


...habis daaa...=)

18 comments:

sharamli said...

puyut c0mel....
bia la dy nak mkn byk..kasi tembam pipi...mesti lagik c0mel kan....
heee

nofeel said...

salam..
sedapnye mb tu..
hehe.. nk sket....
mkn siap cover tu..
ayunye yg pkai tudung tu.. hehe

saya_arief said...

besh nyer mkn2...

miss zeila said...

uikss...malu la aku ade pic aku kat cni..hehe

lieya orange M.I. said...

...sharamli- benda2 mcm ni, mmg dia suka mkn bnyk pun...
...perut semakin membuncit...hihiii

lieya orange M.I. said...

...nofel- haaa, kamu minat pada gadis yg bertudung tu yer...
...g la blog dia...heheee
...tanyer empunya blog...

lieya orange M.I. said...

...arief- huhuuu, baru tau kaa...mmg best pun...=))


...zeila- woiii, ade org berkenan kat kau...=p

miss zeila said...

byk la berkenan..org tu perli aku tu..huhu

Pocket said...

alaaa, zoom in la sikit,
camana la kitorang nak tgk
keratan rentas meatbol tu,
minyak minyak yg menghiasi meatbol tu,
lembutnya saat garpu membelah meatbol tu,
n saat ia mencecah hbibir mu...!!
huaaaa!! huaaa!! bahaya nih!

so camana la pocket nak komen..
'nampak sedap!!'
so pocket cuma buleh komen...
'nampak korang makan cam sedap'
jerlaaaaa :o

ije said...

best nya makan. uwaa.. lapa pagi2 gini.

.fatin nabila. said...

k, fine. lapar!

lieya orange M.I. said...

...zeila- laa, dia cakap sweet, nape perli pulak ni...uihhh...

lieya orange M.I. said...

...pocket- MB tu takdelah lembut sgt...
...tp leh kata lembut jugak laaa...
...hehee, lieya pun taktahu nak kata camner...
...tp lieya suka n sedaaappp...=]

lieya orange M.I. said...

...ije- best makan2...tu yg badan makin best jer membesar...heheee


...fatin- lapar?...g makan...=)

chipsmore said...

lapar la pulak..haha

lieya orange M.I. said...

...chipsmore- wahhh, nasib tak kene kutuk ni haa...eheeheee

Kerja keras adalah energi kita said...

enak tuuuuuuuu
jadi laper ,,,,,,,,pa lagi makan mama ngebogg
heeeeeeeeeeeee

~ein~ said...

lapo..lapo..huhu