Kumbang & Bunga

Oct 28, 2009

- - -please M, please away- - -

...keadaan dimana si gadis berbincang utk meninggalkan jejaka M, kerana jejaka R telah menunggu si gadis, tetapi jejaka M, masih mengikut si gadis...


...pleaseeeeeeeeeeeeeeee M...
...i need time for R...

...why u always be with me...

...M, dont follow me okey...
...because im gonna follow R now...


...ada siape2 yg blh tlg si gadis utk lari dari M tak????...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
...blog ini akan bersawang hari demi hari...(tapi bukan mcm sawang kipas lieya tu)=p
...kerana si gadis lieya telah ada perasaan Rajin sikit(act, takut membuak2) untuk study sebab exam dah menghantui dirinyer...
...so, si gadis lieya akan membuang Malas yg mmg suka berkepit ngan lieya...

...gudluck utk semua blogger yg nak exam/sedang exam...
...gud luck utk bucuk ku juga...=D
...gudluck utk diriku juga...



...

16 comments:

nobuta said...

gud luck untuk kamu..

imHepPie said...

ala malas rupanya...igtkan m mana tdi bru nk suh ngejas haha..gudluck

arque said...

adei.malas rupenye.gud lak lieya.

azizan4444 said...

gudluck untuk kamu dan mereka..hehe...

out of topic..kire bg chance kt chelsea la ye..heheh

kenwooi said...

good luck! =)

kenwooi.com

panggil aku shEh said...

GUD LUCK to u too.. lieya! jgn malas2 eh

nofeel said...

salam..
good luck...!!!
p/s: bunuh je M tu.. settel.. hehe

BuLaN iTu aKu said...

jgn la malas2 yunk... hehehehe
good luck

miss lolly said...

good luck lieya~

miss lolly said...

good luck lieya~

chipsmore said...

ehehe...good luck..all the best ;)

Wahida K said...

wah...saya dah habis exam dah...

Pocket said...

pocket dah abih exam dah,
so pas ni buleh la rajin balik:)
yeaaaa

tapi lieya plak nak rajin balik jgak?
rajin blogging ker rajin mentelaah tu?

either way,
gudlak yee:)

kawie2020 said...

hehehehe... pergi jauh2 mr M. good luck untuk awak...

bucuk said...

gud luck cayunk..

meo188 said...

M tue sape?

Meo?