Kumbang & Bunga

Oct 23, 2009

- - -korung tahu tertiber tu aper kan, kan- - -



...lieya mengaku, lieya seorang yg syok sendiri...
(tertiber jer, ntah kenapa ntah)



...cepatla esokkkk, cepatlaaa...
(lg sekali tertiber jer)



*&%#%&@!$#


...penyakit aper dah menyerang dalam badan ni...ishhh





...alkisahhhh, ghupenyerrrr...

*
*
*
*
*
*


...cannot wait into this...
...ehh, dah salah ni...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

...ha ni laaa baru betulll...



...weyhhh, jgn gelakkan diriku ini tau...
...mmg tak up 2 date langsung minah ni...
...org lain dah tgk berapa kali duk ulang2...

...lieya???...

...baru sok nak tgk...eeheheee...=)


...nota kaki- siapa taktahu tertiber???, meh nak siku sikit...(siku pun ko takde lieya, lengan kamu tu kan besar mcm mr.muscle)...okey fine, tak jd nak siku...
...shortform gedik sikit tak blh ker...
...takkan nak tulis tiba-tiba siapa nak bersengkang2...
...ggghhrrr...

...

19 comments:

chipsmore said...

tak tengok papadom lagi...tah bile tah nak tengok..huhu

sharamli said...

tgk2...
memang best waktu liyana gentel2 tuutt que...muahaha

lieya orange M.I. said...

...cik epal- laaa, kamu pun tak lg ker.ingat minah kat kl semua dah tgk...=P

lieya orange M.I. said...

..sharamli- waktu tut tut aper eik...
...wahh, ni tak sabar niii...

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

bile la bley tgok cite tu

lieya orange M.I. said...

...joe- eh, takper kan panggil joe jer...=p...
...nak tgk cerita tu, tunggulah balik msia, kuar cd...
...yg penting beli original ehh...=))

Aku Beskot™ said...

wahh..best nye nk p tgk wayang.
nk ikot bley??
nk tgk gak.huhu=)

lieya orange M.I. said...

...beskot- blh2...beskot dating ngan lieya iehhh...=P

Encik Azizan said...

xtaw la ble dpt tgk..hehe

BuLaN iTu aKu said...

laaaa nak g tengok jugak..
best tau cite ni

lieya orange M.I. said...

...zizan- g la tgk...takde gf, bwk kawan2...=D

lieya orange M.I. said...

...bulan- jom g jitra ramai2 gk citer ni..

arque said...

ades.cepat2 pergi tengok.orang dah nak tutup kedai,kau tak tengok2 lagi. ;P

saypOOL rafhtello said...

lambatnya tengok..hahaha..
xpe2..asalkan pegi tengok muvie yang best giler babi ni..pecah perut.bersepah usus-usus aku kat dlm wayang..haha..klu jumpa t pulangkan kat aku..aku punyer hilang setangah inchi.. ;p

imHepPie said...

alaaa x aci la nak tgk gak huuu jeles neh..apsal la lipis nih xde pgung wyg..

lieya orange M.I. said...

...arque- huhuuuu, lieya dah masuk kolej, susah la nak keluar...
...so sabtu baru la ade masa nak kuar...
...mmg best woooo, tak rugi...

lieya orange M.I. said...

...saypool- laaa, lambat ker cepat ker, yg penting lieya dah tgk...huahuahuaaaa, puas hati ooo dpt tgk...kalo tak mmg gilooo tunggu cd nak keluar...

lieya orange M.I. said...

...imheppie- lipis??...kat nogori ker...laaa, g la turun serembannn...=D

...g tgk g tgkkk...

lieya orange M.I. said...

...imheppie- lipis??...kat nogori ker...laaa, g la turun serembannn...=D

...g tgk g tgkkk...