Kumbang & Bunga

Oct 6, 2009

- - -time ni la anak2 dara berkeliaran- - -

...hye hye hye...
...korunk semua nak tau tak????...(penting utk student UUm jer, yg U lain xpenting)=p
...siape sem 4 dgn sem 5, sila jgn tido awal okey mlm ni...
...marilah kita ramai2 add subject...mari jd ikan pirana...

...sekarang ni lieya ade kat surau FPK(fakulti perakaunan)...
...haaaa, amik kau, tgh2 mlm camni, anak2 dara kat UUM masih berkeliaran...
...kalau mak2 kat umah tahu, mesti risau...(owh, ibu sy masih taktahu, pasni nak kene call ni)
...yerlahhh, bujang teruna semau ada, itu takper lg, belum pak2 arab berkeliaran nak add subject jugak ni...scary okey...

...owhh, kenapa lieya duduk kat fpp, bukan kat bilik jer...
...sebabbbb, nak add subject, kene on9...
...wireless kat bilik adalah mcm siput babi, so kitorang mencuber nasib on9 kat kampus...
...kawasan kampus, wireless mcm arnab sikit...
...ibu jgn risau, ramai yg akan berjaga dan berkeliaran kat kampus mlm ni, sbb nak add subject punye pasal...
...dlm pukul1am, mintak2 setle semuanyer...caiyokkkk!!!!

...doa2 lah lieya, zeila, ika dan nunu(new blogger, sempat promote ni) selamat balik bilik mlm ni...huhuu
...dan kepada semua kawan2, semoga dapat add kelas yg korunk dah rancang okey...=)



...

9 comments:

Pocket said...

dan smntara dok add sebject tu,
dok, apdet blog skali lah?

hehehe, gud!
jangan lewat lewat sangat,
kang tertido kat surau tu kan,
lain plak jadinyer :D
heheh

imHepPie said...

kalo dak maktab lak cemana??hik3..

lieya orange M.I. said...

...pocket- heheee, sekarang pukul 1.115, semua dah setle...
...kami berempat berjaya tauuu...=)


...imheppie- budak maktab lieya taktahu laaa, maybe dah diberi jadual kot...

sharamli said...

kit0rg leh dftr waktu pjbt je...hu3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

iya. awalnya ADD subjek koooo!

Biela Jailani said...

warh
bahaya tu
hati2

Nem0 o0h Nem0 said...

dah settle ker semua?? bgs la.. =]

lieya orange M.I. said...

...sharamli- kitorang dr pukul 12 pg...
...bila semua dah dpt add, semua menjerit2...


...lolly- biasalaa, UUM awal add subjek ni...
=)

lieya orange M.I. said...

...biela- alhamdullillah, semua dah setle dah...=)

...nemo- aar, semua dah setle...
...balik tu, tido dgn aman...