Kumbang & Bunga

Oct 10, 2009

- - -masuk wad- - -

...selamat sabtu siang semua...
...hari sabtu, semua tempat cuti kan...(utara, selatan, semenanjung, semua laa)
...betul ker sabtu tak ramai blogger on9...

...bagi lieya kan, hr sabtu la blh on9...

...sedihnyerrr, hari ni family lieya balik kg, nak bersihkan kubur arwah adik tp lieya tak pg pun...
... sebab hari ni lieya ader ko-k...
...ko-k yg terakhir utk sem ni...
...fuhhh, lega, pasni tak yah g ko-k dah...

...kawan-kawan...

...laptop lieya jd mcm picture kat bawah ni...


...dia sakit...
...kecian dia...

...tp, lieya dah bawak g klinik, jumpa doctor...
...so, dia kene tahan , kene masuk wad...

...boringnyerrr, takdapat la lieya bersama ngan ida beberapa hari ni...
=(

...susahnyer nak on9...
...kene g lab jer...
...tak best, takde privacy...

...moga dia cepat sembuh...


...

8 comments:

imHepPie said...

smoga beliau cpt2 sembuh..doctor yg mrawat beliau ensem x??ahaha

Pocket said...

wad kat maner tu?
pasal kalau wad yg tak dikenali, diorang akan amik stor dia, n amik apa isi dlm.
check check..
anything interesting they'll keep...
anything 'super interesting' they'll
post it in the internet.
tu la mulanya
'tupah part II'
'maybank exec. having fun'
'melissa ampang suka xxx'
not to say that u have any of those...
but best to be safe then sorry isnt it :D

lieya orange M.I. said...

...imheppie- doctor ti lambat la buat kerja...
...gerammm...

...pocket- insyaallah, takde paper...
...tQ tau...=0

ije said...

to d laptop.. get well soon!

ehe. =)

lieya orange M.I. said...

..ije- tQ2...=))

BuLaN iTu aKu said...

saya doakan semoga dia sembuh

lieya orange M.I. said...

...bulan- toce toce...
...masih belum sembuh lg...

...gerammmmm...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oh lappy. moga cepat kau sembuh k?