Kumbang & Bunga

Oct 24, 2009

- - -akhirnya berjaya- - -

...cerita tentang hari ini...

...akhirnya lieya berjaya juga...

...yeeeaaaa haaaa...
...tgk papodom...

...cerita tentang resipi tradisi papodom yg buat airliur meleleh2...
...seriusss, sedap betul tgk dia buat papodom...


...bg yg tak tgk lg, pg lah tgk...
...hehee, cerita ni bukan pasal resipi papodom tu...
...tp pasal saadoom n anaknya...


...dan, ni penting yerrr...
...kanak2 dibawah 13tahun, hendaklah diawasi dengan ibubapa...
...atau kakak2 di atas umur 13tahun laa...

...sebab...


...ada part2 yg best(gatail naaa)...mcm...
...push push...sikit lg...sikit lg...
...sikit lg nak bukak...
...uweekkk, uwekkkk...(sound baby menangis daa)
...hishhh, tak boleh blahh lawak gilooo...

...ai seyh mennn, dtg ngan bf, malu lorr...
...nasib datang ngan member2...

...sebab diriku sedang membulat, so picture harus dihitamkan...
...kahkahkahhh, lengan tak blh belah, besar cam pelampung...


...lieya n ziela...


...bella- seha-alin...




...pelakon yg superb...clap2 sampai tgn merah2 untuk mereka...

...aflin shauki, mmg selamber d vass...
...vanida imran mmg ratu lakonan...
...liyana jasmay mmg pandai berlakon comel2...
...scha paling best, berlakon gedik sikit pun tak malu...
...farid kamil mmg berjaya wat org menyampah ngokngek tul...
...que haidar paling superb, berjaya jd nerd yg jiwang n lawakkk dooo...

...lieya suka Que dalam cerita ni...


...nota kaki- penatnyerrr...
...ermm saper taktgk, g la tgk...sure perut sakit sbb gelak jer...

...

18 comments:

sharamli said...

best kn....
heee

miss zeila said...

eja la name aku btol???
eh..ade part y ko tak cite ek???
hahaha..biar aku tolong ek..haha

Pocket said...

best kan!! ?
kalau la dapat bapak yg macam tu,
mahu bangga anak tuh jadinya :)
ker terbalik plak.. mahu migraine jadinya? heheheh

saypOOL rafhtello said...

kelakar yang amat kan??
rugi betul sape tak tengok lagi..
cepat2..selagi ada kat wayang..
takkan nak tengok lembing awang pulang ke dayang plak kan..
haha.. ;p

mier@merr said...

ekeke..

sukew que haidar gk lam citer nih...
sgt cute oke si wajib tayang tu..
sume pon nak dkupas...ahakz

arque said...

sumpah kelakar cite ni.

"jgn terlalu emosi dgn tanah" ;P

lieya orange M.I. said...

...sharamli- best2...mmg best sgt...

...zeila- haa, ni dah eja betul dah ni...
...cerita sebenar??...heheee
takpayah laa...kat blog kamu dah ada...=)

lieya orange M.I. said...

...pocket- laaaa, pocket la jd bapak mcm tu...huhuuu
...dapat bapak camtu, mmg la best, tp cam rimas jerrr...hehehee

lieya orange M.I. said...

...saypool- haaa, betul tu, saper tak tgk lg, g la tgk...
...nak tgk lembing awang tu, best gaakkk...kuikuikui...=p

lieya orange M.I. said...

...miera- aar, mmg wajib tayang...konpem gulung tikar dpt cerita camtu...tak paham paper pun...
=)

lieya orange M.I. said...

...arque- dahsyat la ingat ayat dlm cerita ni...baper kali tgk la ni eh..=D

Anonymous said...

hieeeeww tak hajak okek?

nak tgk gaks.




-miss lolly a.k.a luvfareda

lieya orange M.I. said...

...lolly- kamu sampai lambat sgt...=p

...takper, incik pait ada keter, leh la suh dia bawak...kelas dah habis dah...huhuuu

IxoR@ said...

ramai orang kata, best.... tapi sis belum tgk lagi...

tak de sapa nk temankan....huaaa..

Encik Azizan said...

waa da tgk..sonoknye..tgk dvd je la kite..hehe...

lieya orange M.I. said...

...sis- pg la tgk sis...rugila tak tgk...
...mmg mengasyikkan...=D

lieya orange M.I. said...

...zizan- yerlahhh, g la tunggu dvd tu...
...tp kat wayang lg best tau, leh gelak kuat2...=p

.fatin nabila. said...

sampai ke sudah, xdpt2 jugak tgk cite papadom ni, xde org nk neman! sedih.