Kumbang & Bunga

Sep 29, 2009

- - -seriously, badan dah besar tak tahu nak ckp aper- - -

...okey, tajuk kat atas tak ada kene mengena lgsg ngan cerita kat bwh...
...tp tajuk tu memang benar...uuuwaaaaaaa...=( (siapa suruh mkn tak beringat)

...cerita tentang menu berbuka puasa akhir ramadhan hr tu...

...sorry, cerita dah basi, tp lieya totap mau cerita...heheee=)
...ada satu menu dimasak oleh chef baru kita...
...jom tgk siapa??...

...bwh ni la tgn chef baru tu...lelaki ker perempuan????...
...dia buat ayam goreng berempah celup tepung...
...dia ni study kat kolej komuniti, so bakal menjadi chef...

.
.
.
.
.

...ni la tuan empunya tgn...

..haaa, bukan gurlz okey...
...dia bakal menjadi chef akmal...

...mamat ni rock gila, tp nak jugak dia memasak...


...ni ayam goreng yg dia masak...
...sedapppppp...


...dua org chef...heheee
...tukyah bersama cucunyer...


...haaa, ni lieya dah sampai...jd tukang goreng sajer...
...tgk, tuk dah rehat kat belakang...


...nota kaki...
...time ni lieya maybe ada dalam bus, on d way ke UM...
...sok kelas pukul 11pg...
...selamat ke kelas yer, cik lieya oiiii...

...owhh, lieya dah baca habis sinopsis nur kasih...
...okey jugak la baca sinopsis, tak sabar nak tgk kat tv...
...siapa2 nak baca blh klik ni...
...Nur Kasih...


...

3 comments:

Fatt Chin Choy said...

kat tmpt aku ramai bakal chef

bolh ler adik ko mintak praktikal

hehe

panggil aku shEh said...

hahhahha..
suke la guys masok dapur. cm hebat.
leh kasik bini makan byk.. wahahahaha
tukyah jadik bos besar nmpak? lieya assistant suda~hehe

lieya orange M.I. said...

...senior fatt- budak tu bukan adik la, tp sepupu...
...dia memang tgh praktikal pun...=)


...sheh- aar, lelaki dah la masak sedap kan...=)