Kumbang & Bunga

Sep 21, 2009

- - -giliran saya pula- - -

...ni adalah sticky mode sempena raya...
...scroll down to next entry...=)


...salam semua...

...maner2 anak2 perantauan,semua dah beli ker ticket nak balik kg??...
... tak kisah la dalam negara ker, luar ker, still merantau kan...
...(nak jugak ckp diri sendiri merantau ke negari org)...=)

...sekarang, puasa tinggal berapa hari lg ni...
...jd, semua dah sibuk-sibuk nak ucap raya...
...aku juga tak terlepas dpt kad raya tp kad raya jenis elektronik...
...1st time aku dpt sebab ni 1st time raya life aku dlm blogging ni...
...mesti tahun ni nak ambil gambar lebih dr tahun yang sebelum...

...antara kad raya elektronik style yg aku dah dpt...



...tq semua pada teman2...
...saper nak bagi lg, boleh boleh...
...silalahhhh...=)

...yg ni ikhlas dr aku utk rakan2 blogger...

...wawawaaaa, kad raya mmg simple sesimplenyerrr...
...maklumlahhh, org tak pandai komputer sgt, ni la jdnyerrr...(maluuuu)

...selamat hari raya yer semua...
...maaf jika ada tersalah silap dimana2...

...terutamanyer utk rakan2...
...yg sekolah, yg matrik, yg UUM semua...

...maaf zahir dan batin...
...lepas ni kosong2 okey...




...sticky mode...

13 comments:

aien~s corner said...

aien nk amek.. hehe

hepi raya dear ;0

miss zeila said...

pe kes bg kad raye electronik...
nak kad y btol2...

panggil aku shEh said...

lieya!
slamat ari raye aidilfitri..
makan byk2 tau segala macam kueh, kalo xgemok pas raye.. urm xde maknenye! hahahHAA

kem salam kt kuarga ye!

lieya orange M.I. said...

...aien- amik laaa. sgt dialu2kan...
...tp malu, sbb kad tak lawa maner pun...=p

lieya orange M.I. said...

...zeila- alaaa, tak sempat laaa, kamu pun tau kan kita bz jer memanjang...(bagus tak alasan ni, hehee=D)

lieya orange M.I. said...

...sheh- selamat hari raya kembali...
...insyaallah, nnt lieya sampaikan...

...alaaa, gemuk lg(mmg hari2 lieya gemuk)...tiap2 thun lepas raya bdn sure naik...huhuu

Redbloodsnow said...

camat hari raya to u lieya.maap zahir dn batin :)

lieya orange M.I. said...

...selamat juga utk kamu zie...=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat berhari raya yang:)

muahhh:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat berhari raya yang:)

muahhh:P

joegrimjow said...

video raya xnak amek?
hehe

lieya orange M.I. said...

...miss lolly- makasehh...
...selamat hari raya jugak...=)

lieya orange M.I. said...

...joe- yeyerrr..nnt org ambik okey...
...tQ...=D