Kumbang & Bunga

Sep 25, 2009

- - -jemputla dtg rumah- - -

...salam semua...
...sunyi jer blog ni...heheee
...ramai lg yg tak jenguk blog masing2 pastu nak cerita itu ini...
...camtu jugaklaa aku...

...gambar bnyk gilo nak tepek kat blog ni ha...
...tp mood nak jd rajin tu, tak sampai lg...

...semalam pukul2pg, aku ngan family selamat sampai kat umah...
...cukuplaaa 3hari kat kg parit buntar, 3hari kat muar...
...ohh, duit raya pun sempatla kutip wpun tak semua sedara dpt jumpa...
...rezeki duit dtg bergolek, insyaallah, duit nak masuk ASB(baru nak buat, rancang awaltahun)...
...ada saper2 nak bg duit raya lg tak???...
...urm kalau nak duit raya, dtg la umah yer...jemputla dtg...=D
...tp duit raya untuk budak yg belum kerja shj, yg dah ada income sendiri, takdpt la nak tlg...=p
...kalau dtg rumah buruk aku pun, takdelah mkn besar2, cuma kuih2 kering tu adala sikit...
...nak tak dtg umah lieya??...=)

...okeylaaa, nak sambung tgk nur kasih ni...
...gigih nak load, sbb dah termiss episod lepas...
...malam ni dah episod baru, siape peminat cerita nur kasih, jgn lupa layan tetamu yer...
...tetamu dah dtg, takkan nak halau...heheee(",)

...nota kaki: tak phm betulla ngan tv3 ni, dlm website pun, iklan lama benorrr...
...ingatkan kat tv jer yg iklan lg bnyk dr cerita...ngee

...

9 comments:

♥aya♥ said...

la...kampong ko kt parit buntar ke???
bpaka aku kat bagan serai...dekt je koot..hehe

joegrimjow said...

tepek2 la cepat ya
;-)

lieya orange M.I. said...

...dayut- hahaaa, dekat sgt la tu...
...rupenyer kita sekampung...

...sok jumpa okey...=)

lieya orange M.I. said...

...joe- mood on d way la ni...=p

Fatt Chin Choy said...

Salam perkenalan

aku habis bagi duit raya ada ler... menyesal aku jadi tua

Pocket said...

salam kunjungan balas,
waah!! kenapa diorang taruk pilem lanun tu instead of nurkasih?

so pocket pun datang lah CC utk layan FB,

thanks for comin,
will be linking u,
will u link mine? :D

lieya orange M.I. said...

...fatt- salam perkenalan...
...jgn menyesal k, bagi kene ikhlas...
...anggaplah sedekah...heheee

...pocet- betul3...
...naper letak cerita tu???, v3 ni aperlahhh...

...okey, i will linking you...=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

lieya.

nak wit gahye?

.fatin nabila. said...

sebut asb, adeh, lambat tol nk kuar dividen taon ni. nak tukar handphone !

nway, selamat hari raya lieya.