Kumbang & Bunga

Jan 27, 2010

- - -rasa mcm kurus sikitlahhhh- - -

...ada satu haru tu, ada satu minah perasan dia dah kurus...tp yang peliknyer, dia kurus petang tu jer...aikkkk, camner eikkk...kikiKIkiKI


...hyeee semuaa....heheee, lieya dah kurus ker...sila jgn percaya yer....tu tipu semuanyer...tp kan, tgk picture kat bawah ni...(okeyyy, saya mengaku, saya tunjuk ni sebenarnyer nak bgtahu, saya dah reti buat print screen)...


...kisah satu petang itu...=p

...'kin, hg cube tgk seluar aku weyhh, kat peha dah longgar'...

...kin pun tgk, dia tak kata aper pun...dia sengih jerrr...

...sekali kat FB, dia ngadu, napa seluar lieya dah longgar, sedangkan baru 2kali pg gym(rajinkan kitorang pg gym)*berlagak sebentar,hehee*...kuakuaKUA...sebenarnyerrr, dia dah silap pandang seluar okey...time tu, lieya pakai seluar hitam yg mmg longgar pun...bukan selauar hitam skinny tu...dah kata skinny, haruslah ketat kan...takkan leh longgar pulak kan, yerlahhh, diet mcm maner pun, peha ni mmg dah tak reti nak kecik kut...ehhh ehh salah..., mmg dari azali peha ni dah besar, bukan peha tu yg tak reti nak kecik...heheeheeee...

...so kepada room8 ku, jgn la terpedaya dgn seluar hitam aku eikkk...=D



...td brunch, mkn kuih kat atas ni...okey2, bukan 2ketul jer, tp 4ketul...

...brunch mkn ni jer...heheee, diet la katakan...weyhhhh, takdemaknanyerrr...mkn minyak2 camni, lg leh cepat gemuk...so, lieya tak diet ehhh...mkn kuih ni jer sbb ptg kang nak mkn dah kul5 nnt...soooo, kepada sesiapa yg nak diet2 ni, jgnlah mkn kuih minyak2 niii...*lebih kepada cakap dekat diri sendiri*



...

18 comments:

ije said...

haha. kin diam tak terkata. tapi berkata di fb. ehe. =)

waa. brunch ng kuih? nasik?

fik-autoz said...

cmne nk wat print screen?ajarkn..........huhu

.siv. said...

hahaha.
kesian rumet lu kene kencing.

sharamli said...

ntah....sian kin..terpedaya jugakk..hua3

lieya orange M.I. said...

...ije- hehee...kin mmg camtu...=D
...nasi tak mkn tgh hari...mkn kadang2 jer...huhuuu

lieya orange M.I. said...

...fik- urmmm, nak ajar tu boleh...tp kat coment ni, tak leh la nak cakap eik...=)

lieya orange M.I. said...

...siv- sekali sekala jer nak wat dia jelezzz...takperlahhh...=D


...sharamli- hua hua hua...gelak sama2...=p

Aus said...

ahaha..
hye..
eh.
duk gombak gk ke ??
haha..

peha yg besar melambangkan tahap rajin anda melahap atau tidak..
hehe..

al lieya..biasela pompuan peha besar..hihikk..so cool je..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngee.

alah lieya atatp cun ape.

E.d.Y said...

peha besar mcm fara fauzana..hehe

panggil aku shEh said...

kalo krus nt, mesti bucuk lieya dah takbest peluk daa. hehehe

Pocket said...

pocket kalau brunch memang tetap dah,
nask!!
tu yg tak kecik kecik tu hahah

kueh masalodeh kah itu?

tunbegia said...

makan untuk hidup je,

salamm,

f is fikah said...

brunch kueh je??
waahh~~
memang semangat la cik lieya..
F memang senang nak give up..
plan2 nak gi gym, last2 ke katil jua..

lieya orange M.I. said...

aus- yerlahhh...dak gombak...amboi...tahap melahap yer...huhhh, bluwekkkk=p

lolly- cun mendenyer...fatty lieya de lahhh...=D

lieya orange M.I. said...

farah fauzana kecik lg kut...huhuuuu=p

Moon Death Spell said...

FB!!! hwheheheheh.. buat asgment

lieya orange M.I. said...

...nak buat saimen la ni...=)