Kumbang & Bunga

Jan 22, 2010

- - -nak cari motor GT128 warna orange, no KCM2843- - -


...hurrmmm, akhirnyaaa....puas jugak hati ni, bila diri ni tak lg ketinggalan dek arus pembangunan dalam hutan sintok yg tebal blablablaa....(nak merepek2 tp tak jd)...

...hyeee semua...(baru nak hye)...macam maner korang punya jumaat...mesti berkobar2 kan, sbb esok cuti...lieya nak tunjuk sesuatu jugak dalam blog lieya ni...aper, cuber tekaaaa????...alahhhh, baca title pun dah dapat agak kan...sorry laaa, lieya tak pandai nak buat2 korang suspen ni...sbb lieya ni baik...=p (sekali sekala puji diri sendiri takper, heheee)

*
*
*
*
*

...abg nan, lieya nak jugak naik GT 128 abg nan ni...

...tambah2 motor abg nan ni warna orange...berkilat2 pulak...


...haaa, tgk muka orang tak sabar nak tgk abg nan sempit...

...pergi berempat...timekasih la kat orang yg ada kereta kerana memudahkan kawan2nya...lieya pg hari rabu hari tu...ingatkan dapatlah murah...sekali, cissssssssss, punya la semangat bawak kad matrik, sekali takboleh guna utk cerita adnan sempit...kenapakah begitu yer...student patut dapat murah, GSC n TGV pun tahu nak bg murah...ini wayang kat Jitra, tetap harga rm10...kuang asam dalam asam pedas betul laaaa...

...member-member...



...zeila...


...taktahu la kitorang pergi ni dirancang ker tak...sbb selalunyer, kalau merancang, mesti tak jadi...sekali hari rabu hari tu, member dah free takde kelas, then terus cakap2 nak pg...

...suka giler cerita ni...lawak la do...org2 kl, rasanya ckp do dibelakang, tp abg nan kita dah buat ayat baru, da...banana fruits two times...pakcik and all pakciks...hahahahhaaa, lawak selamber jer...bodobodozooo pun, dapat 'cikaro' (intan) yg lawa cun mecun tu...

...tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia tak siapa tahu...=D

...

7 comments:

iLhAm_bEcKs said...

Oh..maap ye..
kamu je stat cuti esok..
sy da cti pg kamis lg..
huahuahuahua

*jles x??
kikikiki

fndrocka said...

tajuk dia macam tak menyelerakan..tapi ramia kata kelakar.

sharamli said...

bt0l2...slalu kal0 kita plan mesti xjadik

sharamli said...

bt0l2...slalu kal0 kita plan mesti xjadik

.siv. said...

die sebut 'de' tu mebi singkatan dari brader kut.
kalau gua tak salah la.


yg penting, dlm hati ade taman.

bulu said...

i love u intan...

.fatin nabila. said...

hey, lama gil xsinggah sini.
sorry, been busy lately. :)
nway, best gil kan cite adnan sempit ni.
tp, xtau cmne, ley tertido tgh2 cite ni tgh tayang
sedangkan 1 hall gelak non stop, bising. hehe