Kumbang & Bunga

Jan 8, 2010

- - -happy walaupun tak cukup tido- - -


...salam semua...
...mauning...


...lieya dah ada di rumah pg ni...
...pukul4.42am, dah samapai Hentian Duta...
..jgn tanyerlaaa bus tu bawak laju mcm maner...
...5jam sahaja driver bus drive dr Alor Setar...
...mmg laju la kan, kalau 5jam dr utara tu...
(ok fine, actually, lieya tido and taktahupun bus laju mcm maner, tiba2 driver jerit, Hentian Duta!!!)


...jumpa mereka semula...

..jap, siapa rasa dah boring dgn McD n KFC, bleh la try Popeyes...
...LOUSIANA KITCHEN...

...dijemput oleh aiman, balik tgk siela tido berkerut2, tiena pun sama...
...okey laahh, nak gerak tiena suruh siap, then hantar pg sekolah...=D

...

11 comments:

farrahain said...

aii..cik lieya oren..
0oo..kamu dirumah skang ye..
ini sungguh tdk adil..
huhuuu..
oitt..visit n follow blek yepp..hehe..

www.fareastlurve.blogspot.com..

lifestreamz said...

laju giler driver bawak, nsib baik x eksiden

sharamli said...

da bleh la tgk ragam dy0rg g sk0lah kan...

saypOOL rafhtello said...

dorang pun mcm xsmgat je..popeye tu kat mne..

lieya orange M.I. said...

...farah- heheee, mmg aku kat umah pun...huhuuu
...jgn jeles yerrr...


...lifestreamz-haa, kan betul tu..mmg laju kalau dah bawak 5jam jer kan...ishhh3

panggiL guA siv. said...

sedap ke?

lieya orange M.I. said...

...sharamli- aar, dah blh dah tgk budak kecik ngan kawan2 dia...kepochi dorg ni...heheee

lieya orange M.I. said...

sayp00l- budak kecik tu, pg skolah pg, semangat...
...masuk skolah ptg, dah bg excuse mcm maner taknak datang...lawak jerrr

lieya orange M.I. said...

...siv- not bad...ada udang. ika and sotong yg dibalut dgn tepung mcm ayam mcD tu laa...try laa, not so bad...=D

Fahim 'n Alin said...

besh ke popeye sailorman 2?
slm sngah

HonEyBuNNy said...

uihh...5 jam je??mmg laju r bus tu..ila blik haritu lmbp gla...kul 7 baru sampai...nek bus apa??uhuh