Kumbang & Bunga

Jan 29, 2010

- - -1,2,3,4 (bukan belajar mengira okey-) - -

time: 1.30pm...
mood: bercampur-campur...
...mood bukan campur-campur jer...(tau kan campur tu sama makksud dgn tambah)...mood sekarang, ada campur, tolak, darab , bahagi, kuasa 2, semua adalahhhh...

salam

...first...
bangun pagi2(korang takpayah la tau pukul berapa), pg jirus bunga depan umah, terus bukak laptoptiptop lieya tu...pastu pasang laa my sawang connection*maxis Bband*, sekaliiii...takboleh, duakali takbleh, 3kali pun takbloeh jugakkk...ni mesti ayah lupa nak bayar ni kan...sobsobSOB..kakak nak buat assignment laaa yah...huhuuuuu...assignment akak banyak dah tertangguh...cuti yg aman ni laa, nak buat...

(tipuuuuu, takkan laaa bangun2 terus bukak laptop pastu nak buat assignment, nampak sgt laa nak bukak FB kan)


...second...
terpaksalaaa, datang lab, nak bukak internet...tujuan asal lieya, nak cari bahan tuk assignment, sekali ntah kenapa, tgn ni gatal terus seacrh www.blogger.com, pastu pandai pulak tangan ni bukak FB...aihhh, lain yg dipikir, lain pulak tangan ni buat...

(tangan leh tipu ker)=p


...third...
assignment banyak...ada dua midterm tgh menunggu sebelum balik midbreak ni...buku2 pun, minta dibaca...tapi kenapa saya masih tak sedarkan diri...hisshhh, ni lieya pelik ni...napeee laaa malas sgt nak start buat assignment...ni nak balik cuti ni...dah listed ape benda yg nak dimakan ni...padahallll, manerlaaa boleh keluar selalu...tak blehhhh sayang oiii...lepas cuti ni, ada 4paper yang dah ajak lieya date awal2 lagi...cuti ni kene buat preparation...

tapi kan, satu yg pasti, lieya takkan berjaya membaca buku di rumah...serius weyhhh...usung buku jer lebih...konon2 nak tunjuk baik kat adik2, balik cuti pun bawak buku...padahallll, cuti ni, lieya akan gunakan sepuas2nyaa...hahahaHA...adik, nnt kakak rajin, akak bawak adik bawak jalan2 ehhh...hehee


...fourth...
k laaa...lieya taknak merepek lagi dah...nak jalan blog kengkawan lain...release my tension, sambil mencari bahan untuk buat assignment...lalalaLA

(nak request ni...siape pakai WV-word verification, boleh buang tak...tp taknak pun takper...itu korang nyer blog..heheee, sorry la menyibuk)

...sekian hari in...


...

10 comments:

azizan4444 said...

salam lieya..lame x blogwlking uh..hehehe

pe yg bez..xtvt siram bunga tu sgt seronok..smbil mnyanyi pg hari..hahaha

joegrimjow said...

jgn lupe jalan sini
heee

HonEyBuNNy said...

yeahhh..rumah ila sudah dtg...udah2...cpt wat esmen...;-)

sharamli said...

sama la kita..k0n0n nak buka lecture n0te..tgk2 melenc0ng g bukak benda laen..hu3

lieya orange M.I. said...

...zizan- anak dara nak nyanyi kuat2, malu laaa...nnt org tgk...=p

lieya orange M.I. said...

...joe- aar, jgn lupe...=)

...ila-b huhuuuu, mencari mood la ni...=)

lieya orange M.I. said...

...sharamli- mmg slalu cmtu kn,...=)

panggil aku shEh said...

sheh pon tau byk esaimen nk wat tp pretend like takde langsung pape nk buat. haih!

lieya orange M.I. said...

...napeer laaa kita slalu camtu kan...huhuuuu

saypOOL rafhtello said...

mmg klu on9 xboleh dri bnd tu semua..