Kumbang & Bunga

Jan 17, 2010

- - -laptoptiptop- - -

...salam semua...

...dua 3 hari ni, sgt lah xda mood utk on9, bukan aper, laptoptiptop tu, suka sgt buathal...manja sgt, asyik2 nak kene treatment(hantar kedai)...kali ni, aper pulak masalahnyer...nak kata lieya takjaga, hari2 update antivirus tau...huhuuuu, bila takda laptoptiptop tu, mmg takdapet la nak menyinggah ker blog kawan2 yg lain...sorry...sok lieya amik laptoptiptop kat kedai...barulah senang nak on9...

...sekarang on9 kat maner tau???...haaa, on9 kat lab yg kebanyakannyer, sem2 awal la yg masih belum mempunyai lappy sendiri...mlm ni tertiber rajin sbb nak print nota utk esok...alih2, computer depan mata tgh memanggil2, tu yg update tu...gambar semu dah ready dlm pendrive...heheee=)


...hari ni, (ahad) cuti utk org2 di kedah, sbb befday zeila sultan kedah...daulat tuanku...=)


Esok dah mula kelas mcm biasa

...kelas pukul 8pg, blh senyum2 lg mcm ni...


...cube tgk kelas ptg, terus taknampak senyum dah...
...tutup muka camni, then tido...=p
...yer kawan2, mmg befday zeila ni, sama befday ngan sultan kedah...
...so, befday dia pun, satu kedah leh cuti...dahsyat kan...
...H E P E B E D E to U...


dan


...satu hal yg besok, bakal lieya dan budak2 UUM bakal tempuhi...
...ini semua realiti, bukan reka semata-mata...

...fuhhh, bengang setiap kali bus tak sediakan perkhidmatan yg setimpal dengan bayaran yg student2 dah bayar...kitorang takde pilihan, sbb ini jer satu2 bus yg ada...bila taknaik, rasa rugi sbb dah tolak siap2 guna duit ptptn...mmg ada tempat yg masih blh tahan utk jalan, tapi ada yg jauh sgt, mmg taklarat la kan nak jalan...kesian yg maner bawak motor dan kereta, duit dorang tetap ditolak...wajarkah begitu???....


...

10 comments:

Pocket said...

pocket nak bli jgak lappy!!
tp takmampu,
n bila dgr lappy ni manja lebih...
rasenyer cam tak yah bli ah>:O

tp!? takkan nak bwk desktop masa business trip kot? humm humm dillema dillema ^^

saypOOL rafhtello said...

naik bus mcm nak g konsert..

lieya orange M.I. said...

...pocket, beli laa, itu kan satu kemudahan jugak...
...tp, pocket mesti mampu nak beli antivirus kaspersky yg original kan..huhuuu

lieya orange M.I. said...

...sayp00l-huahahaa, betul la tu, nak g konsert...=p

hans said...

hahahha
virus skrg macam2
ko update selalu pun kalau virus tu power xguna juga

Si budak Aboi said...

tingat zaman bajo dulu!

sharamli said...

xwajar..tp nanti kal0 xbyr di0rang naek,xadil plk...

lieya orange M.I. said...

...hans, betul tu...anti virus sekarang tak sehebat dgn virus...huhuu

lieya orange M.I. said...

...aboi- mmg dulu2 akan sentiasa dikenang...=p


...sharamli- dulu kitorang mengamalkan konsep punch bila naik bus...i point, 55sen, tp sem ni dah tukar style lain...ada jugak yg naik free tak bayar...huhuuu

Eyriqazz said...

tulisan kecil dik..susah nak baca...

7 Tips untuk tingkatkan trafik ke blog anda