Kumbang & Bunga

Jan 3, 2010

- - -3layer + kakak&abang yg baik- - -

...3 layer...
Align Center
...aper yg 3layer nyerrr...


...hahaaa, pernah dengar tak air yg rupanyer ada 3layer warna...
...alaaa, korang mesti pernah tengok n minum punyer...
...lagi2 penggemar teh...


...ni haaa...

...teh ais 3layer...
...atau nak nama lg glamour, 3layer ice tea...

...sedap weyhhh...
...sem break hari tu, setiap kali pg mamak, mmg minum tehais3layer ni...
...ada jugak mamak2 yg belum ada...

...senarai mamak, eh bukan3...
...senarai mamak nak buat aper...
...senarai kedai mamak yg lieya tahu, tehais 3layer ni ada...
-pelita-
(semua pelita di seluruh msia)
-taqwa-
(taqwa sri gombak, greenwood, ada taqwa tempat lain ker??)
-subaidah-
(cuma subaidah UUM, takdpt dikenal pasti ada ke xda)


____________________________________________________

...mood: tgh rajin upload pic yg dah diambil sekian lama...


...motif bg tau mood adalah sajer jer...
...hihiii, bukan aper, lieya nak letak picture2 time cuti hari tu...

...kan dulu duduk umah, lgsung lieya tak cerita aper2kan, benda yg lieya buat kat umah...
...haaa, ni la nak cerita...

...waktu2 petang kan, kebiasaannyer lieya pg taman titiwangsa atau taman layang2 utk jogging,takpun pg dewan badbinton...
...badbinton ker badminton...
(BM time spm dulu, sayalah org melayu yg dpt A2, yg lain dpt A1)

...kalau takpergi maner2, main badminton depan umah jer laa...


...urm, balik ke tajuk yg asal...
...kakak dan abang yg baik???...
...picture2 kat bawah ni akan tunjukkan contoh kakak n abang yg baik...

...maner taknyerrr, dating bawak adik2...
...bucuk laaa, dia plan pg titiwangsa bawak budak2 ni main2 taman...
...lieya pulak, kenela buat sandwich telur banyak2...

...playground di taman titiwangsa...
...serius, mmg luas sgt sampai taknampak budak2 ni main...


...kakak yg baik...
...hurrmm, last2 dating ilekkk...
...lieya duduk jer la sorg2 tgk dorg main...


...abang yg baik...
...bucuk kene la pg sana sini, cari budak2 ni main kat maner...
...tu la lieya kene tinggal sorg2, budak2 ni pg main kat tempat jauh2...
...so bucuk kene la kejap duduk, kejap2 pg tgk dorg...

...dah puas main, barulah dorg nak duduk mkn sandwich yg lieya buat...

...tgk laaa, dgn plus air besarnyerrr, mcm berkelah kat maner ntah...
...org lain takder pun bawak mcm2...

















...the driver...

...them...
...tiena, n adik2 bucuk...
...3hero-haziq, irfan n danish...
...adik2nyer putih, abg yg sesat gelap semacam...=p


...balik dari tmn titiwangsa, pg taqwa...


...apasal la muka i jd camtu, buruk naauu...

...penutup entry...

...semua mkn roti canai, lieya jer mkn kuewteo kungfu...


...dan lieya jer yg minum teh ais 3layer...

=)


...

7 comments:

joegrimjow said...

pos satu ke sini plizzzzz

saypOOL rafhtello said...

maple feveret aku panggil teh ais special..

lieya orange M.I. said...

..joe- aiseyh mennn, camner nak pos...try buat sendiri...hihiii=p


...sayp00l- teh ais special??...sedap gak nama tu...buat terliur jerrr...

Q.A.S.E.H said...

sedap x teh ais 3 layer tuh????cam nk try jer=)

lieya orange M.I. said...

...sedap weyhhh...
...tp i taktahu la kalu tak kene ngan selere kome...
=D

HEMY said...

aku tau teh ni..nnt abeh tenis aku try la..syiok ke??takut manis sngt je

lieya orange M.I. said...

...hemy- mmg manis sikit...ko beli, mintak kurang gula merah dia...takpun, ko jgn kacau air tu sampai bawah....paham ker tak ni...takperlah, cuberlahhh=D