Kumbang & Bunga

Jan 13, 2010

- - -ketensionan kemelandaan- - -

...salam semua...errmmm, dah3hari dah lieya duduk sini, selepas balik hr ahad hari tu...omg, rasa sangat la lama sebab belum ada masa lagi untuk on9 lama2, nak suka2 happy nak update blog...3hari, dengan kelas pagi balik petang, malam ni ada kelas malam, dan meeting2 segala...itu yg ketensionan kemelandaan tu...huhuuu...tension melanda diriku...

...setakat ni, pergi kelas, takde lagi yg tak ada kerja...setiap hari, kelas dihabiskan dengan lecturer yang suka hati memberi homework...hanya ckp, no ni sekian2, dan ckp submit blablablaaa...

...belum masuk assignment yg bertimbun2, aarrgghhhhhh...rasa mcm diri ni tak larat nak ambil semua subjek utk sem ni...what to do...terpaksa buat jugak...sebab ia perlu...pernah juga terpikir utk TD(tarikdiri utk subjek yg kita ambil)...tapi bila pikir2 balik, sem depan, tetap kene buat jugak...sem depan masih ada lagi subjek yg susah jugak...so, lieya pikir2, buat jer lahhhh...
(sepanjang 3hari ni, fikiran serabut dgn subjek2 yg killer superduper)

...minta2 semuanya okey sem ni, mmg kene belajar dgn orang2 'ca ya nun alif"...mana taknyer, dalam kelas, melayu minority adalah tak sampai 10orang...ohh plezz yaaa, lieya bukan prejudice dgn kaum2 ni yerrr, cuma bila masuk kelas, susah nak cari group sbb dorang lebih suka berkumpulan, bukan dorang sahaja, melayu pun sama...adat la tu...1Malaysia mmg wujud, tp kehidupan di U masih berkelompok...boleh campur, tapi tak ramai dan tak semudah tu...


...assignment bertimbun2...kawan2, jom buat cepat2 k...takmau tangguh2...
(pandaikan cakap kat orang, diri sendiri bila nak start ni??)#$%^@&^!*


notakaki: ada masalah dengan hp, tak blh nak ambik picture dalam hp utk update...kene beli card reader la pulakkkkkk...ngeeee...

...

15 comments:

iLhAm_bEcKs said...

huihuiii..
jgn lah bg2!!
come oN..
byk ag bnd prlu d fkir knn
sempOii sudahh,,
hehe

lieya orange M.I. said...

...yeyerrr, aku cube nak jadi sesempoi yg mungkin la ni...=)

sharamli said...

kamo0 b0leh....

(pandai je ckp 0rg kn..diri sendirik p0n tensi0n gk kdg2.)

hee

sharamli said...

kamo0 b0leh....

(pandai je ckp 0rg kn..diri sendirik p0n tensi0n gk kdg2.)

hee

miss zeila said...

aku nak TD!!!huhuhu

lieya orange M.I. said...

...sharamli- heheee, biasala tu...


...zeila- kamu jgn ar camtu..kuatkan semangat

saypOOL rafhtello said...

student mane yg x tension..

IxoR@ said...

tension macam mana la pun...

yang penting kita SENYUM....

okeh?

:)

lieya orange M.I. said...

...sayp00l- if tension nak exam takper, ni tension ngan kelas tu...lect killer tau..uuhuuu

lieya orange M.I. said...

...sis- betul3...mmg senyum tu penting...ia sangat membantu...=D

JMR said...

jum buat homework sama2:-p..jgn malas2 yek:-p

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

Pocket said...

peh ada jgak yg buat iklan siut!! glamer gitu:)

wah!! kelas ngan cha? nak wat camana.. kat singapore ni lagi besh, kita memang minority....
membuatkan lagi tertekan:D hahahahaah

susahn ya nak cari yg bertudong sini!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

jgn tensi2.

j0m main game. MIAHAHAHHAHA.


eh eh j0m kuar dating *tapi sedey pakwe ja0h wakaka.

fndrocka said...

semngt 1Malaysia baru nak menular..harap2 menjadi lah supaya takde hal-hal camtu.islam hadhari apa cerita?