Kumbang & Bunga

Jul 23, 2009

- - -walaupun busy- - -

...huhuuu, dah lama rasanyer tak mengupdate...
...sgt bz laaa, assignment itu ini nak kene buat...
...mcm2 journal nak kene cari...

...pulak tu, ada meeting mcm2 kat kolej...
...biasalaaaa, mahasiswi kene la akatif...
...takde laaa terperuk jer kat kolej, study memanjang(mcm aku study slalu)...

...kat UUM ni, still mengamalkan merit/ point...
...kalau tak cukup point, kita akan di campak ke kolej yg jauh2, yg tak best...
...lagi2, kolej petronas kedekut yg aku syg ni, paling glamour yer...
...glamour sbb, dekat dgn kuliah, mall n mcm2 lahhh...

...so, kolej petronas ni, jd kolej rebutan laa...
...kalau student aktif, point pun tinggi, senang la nak apply kolej petronas ni...
...jdnyer, siapa2 yg dpt kolej petronas, haruslah syg lebih kat kolej ni...
...untung tau...g kuliah pun, jalan pun blh...
...kalau kolej yg jauh2 sgt tu, naik bus la jawabnyer...



...adengan2 menunjukkan keaktifan kami di kolej...


...kami memang sayang kolej petronas kami...=)


...rakan2 yg rela/terpaksa mengaktifkan diri masing2...


...berebut2 nak tulis nama nak join projek yg mcm2 ada...
...heheeee...
...berhimpit2 nak tulis nama nak register masuk biro itu ini...

...siapa nak ooo kalau dibuang kolej...
...tak sanggup, tak sanggup...


___________________________________________________________

...wpun bz, tp aku tetap membenarkan diri aku utk pg jln2 esk...
...weeeeheeee...=D
...esok, kami akan ke PULAU PINANG...

...tak sabarnyerrrr....


...nota kaki: ibu, sok akak pg jalan2 yer, ibu jgn risau...
...thankz ayah tambah duit belanja...=)

...


8 comments:

Lady Dyla said...

dtg2.. makaceh la menyudikan diri...

IxoR@ said...

ermm...biasalah, awal2 semester mesti bizi nak masuk biro itu ini....terpaksa la layan dengan memberi nama. Aktif atau tidak, belakang cerita.....

teringat waktu zaman belajar dulu....

Joni-Joni-Joni said...

yah...bz banget tuh.....mampir euy ke hums saya......
salam knal n hangat
-joni-

lieya orange M.I. said...

...lala- akhirnya dptgak kita jumpa lg...=D


...sis- waktu belajar seronokkan bila di kenang...heheee


...joni- okey...=)

goggle said...

where is my comment..
huhuhu....

lieya orange M.I. said...

...gogel- ada la kat citu...org tak delete pun...

naqiubex said...

La... ada sistem macam tu ke.. tak tau pulak.. Patutla aktiviti kelab kat U amat memberansangkan,,,
kalau nak dibandingkan dengam kolej swasta... memang takde saper nak aktif kelab kelab ni.. sedih betul..

lieya orange M.I. said...

...naqiubex- iyer, kat sini mmg kene aktif...
...kalau tak, kene campak kat kolej yg tak best n jauh2...huhuuu