Kumbang & Bunga

Jul 19, 2009

- - -orang besar- - -


...hari khamis lepas, aku menjadi sedikit perak or jakun laaa....
...naper????...



...nampak tak ape2 yg lain dlm ramai2 org kat dlm pic bwh ni...
...urmmm...mungkin nampak ada ramai org jer kan...

...okeyyyy, yg ini mesti korang perasan...
...cube tgk, tuuuuu, yg pakai bj batik warna warni tu...
----------
---------
-------
-------
------
-----
----
---
--
-
...yerrrr, itulah PAK Lah kita...
...yg berbaju batik bewarna warni tu, Pak Lah, ex menteri kita yg ke-5...
...sebelah Pak Lah, itulah Tun Jane...=)

...dorang sgt sweet, jln naik tangga, berpegang tgn...

...nak turun keretapun, Pak Lah tunggu isterinye, then jalan sama2...


...maner tak jakun, 1st time kut aku jumpa perdana menteri, wpun bekas, tp dia ttp pernah jd menteri Msia yer...
...ingatkan, nak laaa berdiri tepi2 kan, tp yg diri kat tepi2 tu, semua MPP UUM...
...aku manelah layak oiiii...


...Pak Lah n Tun Jane dtg sempena konvokesyen di raja UUM utk Pak Lah...

...time yg aku jumpa tu, dorang ada majlis kat PSB...
...PERPUSTAKAAN SULTANAH BAHIYAH...

...ada majlis utk meraikan...
...PAMERAN SERIBU WARNA...

...maybe sbb tu, Pak LAh pakai warna warni...

...aper2 pun, rasa mcm lain la kalo jumpa org besar2 ni...
...mmg automatik jd mcm jakun, kelam kabut nak salam ker, amik gambar ker...

...so, bukan aku sorang la yg pegang hp time Pak Lah dtg tu...
...heheee, mula2 segan, nak amik gambar ke tak nak???...
...pastu, tgk org lain, selambae jer, aku pun cpt2 laaa...


'...ada ker masa aku nnt nak jd org penting mcm tu...=D'



...


5 comments:

::aien:: said...

beruntungnya jmpa pak lah scara dkt..


ngee~

lieya orange M.I. said...

...heheee...
...bukan senang kan nak jumpa org besar2...=)

panggil aku shEh said...

sory lieya!
kat sini xdpt nk view btol2
page lieya sbb wireless ko!
hampeh...
sbb tu la xley komen slalu
k.keep in touch!

ijad said...

tentu seronok jumpa mereka kan...

lieya orange M.I. said...

...sheh, takperlaaaa...
...wifi kat uum ni lg hampeh...
...ok, keep in touch to...=)


...ijad- hyeee, aar, seronok jumpa dorg...=D