Kumbang & Bunga

Jul 4, 2009

- - -permulaan yang baik- - -


...hari ni aku dah start kelas dah...
...alhamdullillah setakat ni aku puas hati ngan kelas2 yg aku pergi...

...tp minggu add drop subject still tak habis lg...
...ada 1 lg subjek aku kene add utk cukupkan jam kredit...
...hope semua selesai la esk...


________________________________________________________________

...miggu lepas, ada pg jj wangsa maju...
...sekali terjumpa elianto...
...sale wooooo...

...aku juga tak melepaskan peluang ini...
...beli 2colour eyeshadow...

...vibrant shadow RM6 shj...
...and...
...shimmer eye shadow RM3 shj...

...elianto ni mmg murah drpd brand2 yg lain, sale pulak tu...
...so rasa mcm nak beli bnyk2, tp aku tak pakai pun...huhuuu
...seganla...

...kali ni aku beli dark purple, n light pink utk base nyer...
...dahsyat ooo, nampak mcm garang2...
...sesuai utk dinner...
...kalo nak pakai harian, cam tak sesuai pulak rasanyer...

...jd aku ajak la bucuk...
...'bucuk, bila nak bwk ayg g candle light dinner??, hehe'...
...'kat menarak kuala lumpur ker, hotel mane2 ker????'...=D
...'urrmmm, tunggu la kerja dulu, sekarang dinner kat tempat takda bintang blh laa'...


...hurmmm, kesimpulannyer, aku tak tahu nak pakai eyeshadow tu bila...
...beli sajerrr, guna tak pun...heheeee


...

10 comments:

kenet! said...

hehe.. same as me.. =)
beli bnyak2 tapi tak gune pon..

Nem0 o0h Nem0 said...

tak guna meh bg kat aku jek..hehe

waaaa murah tu,lagi best kalo dpt rembat byk2.. =p

lieya orange M.I. said...

...kenet- waktu beli rambang matakan...rasa mcm nak pilih semua...

lieya orange M.I. said...

...nemo- tau takpe...murah sgt au...
...ko beli 1 kotak pun blh...

Pika Edogawa said...

walaweyy, i like d colour okayy! :D
neways, suh ur bucuk kutip bintang2 kat langit pasang kat hotel :D hotel seri m'sia pun leh jd 'many stars' tao! hehee xD

adol said...

beli je, x guna nak wat pe, membazir je...

lieya orange M.I. said...

...pika- heheee, idea yg baik tu...
...kedai tepi jalan biasa pun blh jd bnyk bintang kan...=D


...adol- terasa nak beli laaa, huhu

RiEz said...

oh elianto pon ok..akak pakai avon jer...

lieya orange M.I. said...

...avon pun okey jugak...
...make up murah2 pun, okey tau...
...mahal2 nak beli rasa mcm membazir pulak...huhuuu

lieya orange M.I. said...

...avon pun okey jugak...
...make up murah2 pun, okey tau...
...mahal2 nak beli rasa mcm membazir pulak...huhuuu