Kumbang & Bunga

Jul 28, 2009

- - -duit baru- - -


...hyeeee, korunk pernah tgk tak duit RM50 yg baru...

...heheeee, ke aku sorang yg tak pernah tgk...
...1st time tgk, semalam tau...
...siape yg tak pernah tgk lg, jom tgk...


...sebelum tgk wang kertas Rm50 yg baru, layan award dulu...


...dah lama dah dpt award, tp baru dpt tayang...
...sorry utk mieza yg bg award, tp aku tak publish...
...aku ttp appreciate yer...tQ...
...cerita tentang award teddy bear tu...
...cute kan...warna pink lg...tQ eiqa...

...syarat2...
Hendaklah diambil dan dipamerkan di dlm blog anda .
...dah letak dah...
Sentiasa mengenang award ini !
...okey, memang ingat pun...ssbb aku tak pernah lg ada teddy bear pink...
...yg ada, beny colour cream, charlie warna brown...=p
Hendaklah menyatakan komen anda terhadap award ini..
...bear warna pink comel...aku bg nama mimy laa...heheee
Berikan 2 sebab kenapa anda suka award ini ?
...yg beri award ni pun, suka pink...aein...blog dia pun penuh pink...
...1 lg sbb, bear tu cute pegang towel...
Berikan award ini kepada 5 orang
...ezzah...
...shikin...
...lala...
...zeila...
...dayut...


...warna sama, tp corak berbeza...

...duit RM50 baru...

...tunku abdul rahman tgh laungkan merdeka...








11 comments:

<=daus&tkah>= said...

dah tgk dh...bg aku x catik lgsung..

bulu said...

orang dah tgk la..
xder la lawa sgt..
mcm duit indon jer..
lagi satu..
banyak duit..
hehehe.......

Joni-Joni-Joni said...

yeah lagi musim buat dwit kali ya....di sini juga ada dwit baru dengan nominanya rp.2000
hehehe

aien~s corner said...

hye syg!.. ngee

IxoR@ said...

RM 50 baru tu macam pelik.....

Mmg agak tak menarik la...

Tapi kan, tak de kisah sgt la...yg penting wallet ku penuh dgn note RM50!!!! Hahahhaa....

lieya orange M.I. said...

...&it- heheee, tak cantik sgt ker...still ok rasanyer...

...bulu-pernah tgk duit indon ker b4 ni...ngeee=D

...joni- duit baru ni mcm duit indon ker...

lieya orange M.I. said...

...hyeee aein...tag anda selesai k...=)


...sis-aar, pelik, mcm klasik sikit kan...=p
tp asalkan bnyk kan...hehe

Nem0 o0h Nem0 said...

nape duit tu cam pelik jek,aku lagi suka yg lama punya..lagi cun...

lieya orange M.I. said...

...nemo- biasalahhh, yg lama dah kenal dan di kenang, yg baru, belum kenal...hihii, aku merepek..=p

.fatin nabila. said...

1st impression tgk, mcm duit memaen.
ganti duit saidini pon oke.
2nd impression : ha, oke la, security mmg kuat. :)

missysha said...

aku pk laku ker tak duit nie..?byr gak..cashier tu amik tak kate ape pon so lega..laku upenyer..huhuhu