Kumbang & Bunga

Jun 29, 2009

- - -A.D.- - -

...apa tu AD...



...hehe...





...cube la teka...




...ini lah AD saya...(saya lak tertiber)



...purse baru aku...




...ALAIN DELON...




...yerrrr, purse aku mmg nak kene ganti dah...
...purse roxy pink tu dah hancur, huhuuu...
...koyak rabak...




...purse ni beli kat jj wangsa maju...
...tak bnyk choice, tp okeylaaa, dah ada yg berkenan...


...harga okey laaa, RM109.90. after less RM93 something...
...itu pun okey sebab ayah yg belanja...=D
...guna duit sendiri, idaklerr mampu...




...thankz ayah...




...purse aku setelah di isi isi-isi nye...
...heheeee...





...

4 comments:

ije said...

gambar ayah ada letak tak? =D

Nem0 o0h Nem0 said...

nice purse!! kira tak byk la less kan,tp ok la dari takde langsung.. =p

adol said...

lawa dompet baru?

lieya orange M.I. said...

...ije- heheee, gambar ayah letak kat meja study laa...


...nemo- less tak bnyk pun...tp blh laa puas hati...


...adol- aar, purse baru...=D