Kumbang & Bunga

Jun 16, 2009

- - -melaka lg- - -

...A FAMOSA...
...inilah pic terbaru melaka sekarang...
...melaka sekarang makin cantik...
...A FAMOSA ttp sama...








...ini bhgian belakang A FAMOSA...



...A famosa - hasil peninggalan PORTUGIS...

...ini juga bangunan hasil peninggalan PORTUGIS...
...terletak di atas bukit belakang A FAMOSA...
...yg ini, aku sendiri 1st time jenguk, adik2 aku dah pergi time lawatan sekolah...
...dulu lawatan sekolah aku tak pernah join daaa...









...picture2 di bwh ini di ambil dlm kubu yg di atas bukit...




...dalamnya terdpt satu lubang yg dlm sgt...maybe penjara...kot...



...yg ni mcm batu kubur dorang...aku pn tak pasti...tp kira mcm memperingati org2 yg penting utk dorg laa...











...dah puas melawat, kitorang pun balik...


...dua org jepun yg sedang melawat...husband n wife ni asyik senyum jer...



...sorry kalo apa2 yg aku tulis salah...
...aku dtg melawat 3org jer ngan adik aku...
...heheheee...


...time ni tourist guard(makngah) tak da, pg kerja...
...

1 comment:

sarah al -idrus said...

wah.last pegi afamosa was like 9 years ago.hehe