Kumbang & Bunga

Jun 27, 2009

- - -E COM II lg- - -

...ada request dr member aku...
...minta aku masuk kn dlm blog aku...hehehe

...inilah SHAFIQ a.k.a. SUDIN...

...roti canai planta+gula...
...syafiq pumyer, tp aku mkn cikit...
...uihhh, sedap lemak berkrim rasanye...

...mkn selalu, taktaula jd camner, kurus mcm sudin takpelah...


...time group aku buat discussion utk roleplay kami...
...kitorang buat talkshow yg diberi nama cekodok talkshow...
...picture agak kabur kerana di mlm yg kelam...

...rozie n ina...

...shah n liana...

...aku...time aku, picture terang sikit...hihi
...alamakkk, kantoi pulak on9 time discussion, ish3...
...tp shah - ketua group pun on9, ahli kump ikut la ketua kan...=D


...nota kaki: kalo ada member2 com yg baca, rindu korang okey...
...com kali ni mmg best wpun hati aku syik2 sedih teringat sesuatu...

...

2 comments:

ezzah_puteri said...

saya juga rindu ok!!

nofeel said...

salam..
krim salam kat laki tu ek..
ape shapik.. haha.. cakap dari
subang kirim salam .. huhu..
ade plak kat sini...