Kumbang & Bunga

Jun 14, 2009

- - -com 2- - -

...=( mlm ni aku dah nak kene balik UUM...
...naik bus pukul 10 mlm ni, esk aku sampai laaa 6pg...
...tido dlm bus laaa aku mlm ni...

...aku ada com 2 = english communication 2...
...bermula la hari yg sedikit memenatkan...
...kelas start pukul 8.30 pg, hingga 4ptg...
...tambah penat lg, nak pg dan balik kelas, jalan kaki ngan kengkawan...
...jauh tuuuu...

...ingat tak nak bwk laptop kesana...
...pikir2 mana ada wifi, broadband pulak, mmg payah laaa, jdnya aku taknak la bwk...
...pastu aku rasa nak buat auto publish, tp sempat buat dua jer, huhu...
...last2, aku bwk la jugak laptop ni...
...nnt senang nak tgk cerita ker, on9 kat campus ker, itupun kalo rajin bwk g kelas...
...=D...


...hurmmm, benganggggnyerrr...
...bukan sbb nak kene balik uum, tp ngan laptop ni...
...ntah kenapa tetibe tak blh upload pic...
...dr semalam lg tak blh...
...ibu, plez tlg check...
...something wrong laaaaa...

...ngeeee, bnyk pic tertunggak, entry pun bnyk tertunggak...


...k laaa, aku pun nak ciap2 nak balik...
...babye blogger...
...take care...
...nnt aku mesti rindu...

...

2 comments:

IxoR@ said...

hati-hati & semoga selamat dalam perjalanan....

will be missing u!

belajar rajin2 tau!

Nem0 o0h Nem0 said...

study smart ya..