Kumbang & Bunga

May 1, 2009

- - -gigi aku lahhh- - -


...gambar apakah ini..???
...pic yg xbrape nak clear ni adalah pic gigi aku yg baru nak tumbuh...
...hehehehe, sila la geli...
...aku bab2 mcm ni takdalah geli sgt...
...dah kata minat nak jd doc gigi, tp hajat tu tak kesampaian...
...ehhh, takdelah, jgn percaya...
...aku takminat laaa nak jd doctor2 ni...

...aku snap pic tu, sbb gigi baru nak tumbuh...
...sakit gilooorrr laaaa...
...nak mkn pn sakit...
...pastu + lg dgn bibir aku yg pecah ni...
...sakitlaaa bila mkn benda panas...
...tp ada tak aku kurang kan mkn????...
...no no no...
...mkn tetap sama banyak...
...kesimpulannya, sakit mcm mana nk mkn pn, aku ttp mkn bnyk...
...kesudahannya, bila nk kurus mcm ni????...
...ishhh, aku rimas kadang2 syik tanye, bila nak kurus...
...aku mkn pn tak control lg, cmner nak kurusnyerrrr...
...utk rakan2(jgn tanya siapa, krn anda mesti kenal sapa anda) yg on d way nak kurus tu, silalah kamu buat betul2 dan memberi inspirasi kat aku ni...



...okeyyy, babye blogger...
...aku n family tgh siap2 nak pergi port dickson(PD)...
...seronokkknyerrrrrrrrr...


...muka org yg takbersiap lg...
...ngeeeee, comottttttt...



...nota kaki: happy labour day kpd semua yg bekerja yer...
...bestnyer labour day ni bukan apa, bukan org bekerja jer dpt cuti, student pn ikut cuti sama...
...bessssttttt kn...



...

2 comments:

IxoR@ said...

holiday ke P.D ?
wahhh best....enjoy k!

gigi tu rase sakit ke ?

S h i n o said...

baru nak tumbuh gigi dah pandai baca kitab? hehehe :P