Kumbang & Bunga

May 24, 2009

- - -futsal- - -

...sabtu semalam, pg2 aku pergi hari sukan tadika adik aku...
...later aku update, picture bnyk sgt...

...lepas pergi hari sekan adik aku, aku ngan aiman pergi futsal kat wangsa maju...
...tp bukan aku yg main futsal, bukan aiman jugak...
...kitorunk pergi tgk bucuk aku lawan futsal kat sana...


...nama group dia GINGGA...
...'anje, ape gingga tu???'...
...'ntah, anje pn tak tahu, dorang yg pilih'...
...very ntah apa2 nama ni, ingatkan jingga(orange), suka la jugak aku nama tu...
...ini nama maksud pn tak tau...(ker kami 2org jer yg tak tau, ada sapa2 tau gingga apa???)

...wawawa, busuk masam weyhhhh...

...team bucuk pakai tshirt putih semua...


...busuk2 pn, nak jugak picture ber dua...
...team dorang kalah time nak masuk quater final...
...tp okey laaaa, ingatkan 1st game main, dah kalah kene balik...
...dorang ni mana ada practice betul2, bucuk pulak, jumaat lepas baru balik...
...then esk, dah ada game...bucuk pn ada score jugak, =))...
...haruslah bangga, sbb okeylaa dr team yg kalah 1st round, dah kene balik...
...main 4 game, 1st game seri...
...pusingan kalah mati, menang...
...then kalah, kalo menang, dpt masuk quater final...
...aku tak tgk dorang main, aku pergi sekejab jer, saja nak jumpa dia kat sana...
...ingat nak tgk, tp bila aku sampai, 1st game dorang dah main, then tunggu team lain lawan...
...semua ada 60team, bayangkan, sesak kat situ, penuh lelaki...(syokkkkk, g sana cuci mata)
...hadiah 1st dpt 1K...
...nota kaki: petang ni nak pergi main layang2...=D


...

2 comments:

♥aya♥ said...

ko pnh tgok laki tasha yg bru?
serius muka die mcm bucuk ko ni...
hehe
korang plan eh?
;p

lieya shayunk said...

nk main layang2...nk itot2...hehe...
bucuk tu sape lieya...wat2 tnya empunya diri...hehe...