Kumbang & Bunga

May 19, 2009

- - -rindu nak mkn- - -

...hari ke 2 di kampung...

...aku masak kek...
...raibow kek...
...sedap tauuuu...
...aku bukan puji diri sendiri k, aku buat pn ikut resipi jerr...
...resipi ni, tukmi aku dpt dr mak dia,nekyang aku laaaa...
...resipi turun temurun la kiranya...

...muka adik aku dah mcm anak cina keledek...
...belengas jerrr...

...time ni, aiman tgh kemas store, adik aku dia tukang nyibuk jer...
...tue muka pn melekit2 jerrrr...


...kek ni aku msk okey...
...silalah percaya..
...tp tukmi aku adalah tlg cikit2...(tlg letak dlm loyang jer, itu y susunan colour tak tersusun sgt)


...kek dah letak dlm oven, baru aku blh snap pic...
...kalo tgh buat, nak snap2 pic, habislaaa kene sound ngan tukmi aku free2...


...msk kul 4 cmmtu laa, pukul 8 kek dah habis okey...
...tak sempat nak simpan utk family(ibu, ayah, kakcik dn lain2) dtg sabtu esk...


...then sabtu tu, aku masak lg sekali...
...kali ni, sepenuhnya aku masak tau...

...see, warna susunan kek lebih tersusun kan??...

...kek ni pn habis mlm tu jugak...
...mkn sambil tgk konsert af...
...af??? no komennn...



...

2 comments:

♥aya♥ said...

bak sini resepi....huhu
cm menarek je...
(=

lieya shayunk said...

alieya...
cm sdp je kek tu...
share la resepi nye yang...