Kumbang & Bunga

Feb 26, 2010

- - -siapa minat pink, boleh la try- - -

salam


...alhamdullillah, exam dah habis...tp, tak boleh relax sangat sebab inciksaimen dah tunggu masa jer nak hantar...hantar tu takde masalh, tp masalahnyer nak hantar aper tu yang masalah..urmmm, camner nak cakap ehhh...senang citer, lieya tak siap lagi, eh pembetulan, lieya tak start lagi buat aper2 utk inciksaimen tu...huhuuu..tapi, content dah tahu laa nak buat aper...source utk buat pun dah ada....tinggal tunggu mood nak start...hohoHO...kenapalah diri ini sangat malassss oiiiii...helphelpHELP...


haaa, tengok tajuk kat atas tu balik...siapa yg minat pink...ngeeee, me dont like okey...lieya salah sorang kelab anti pink..heheHE...

...MR POTATO in PINK...

...pinky winky pringles...
perisa
...grilled shrimp...

...not bad, but lieya prefer yg original punyer...
yg tu lg melet0000pp


...ni model pringles terbaru...hihiHI...

...lentoknyer kepala tu, ngeee, perasan la tu...=p



...notakaki: lepas terbaca artikel kat mane ntah, pringles dah blh mkn, baru la beli...kalau tak mmg takmau beli pringles...=D


...

20 comments:

saya_arief said...

brand baru ker..?

Adila Ady said...

ehehe...tak suka makan kentang,suka makan keropok ikan je.

HonEyBuNNy said...

nyum2....suka...suka sgt pink..hahah

asielaMI said...

mmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

imHepPie said...

adess tgh2 mlm nmpk pringles nih lapo lak ahaks~.nk try la bsok

panggil aku shEh said...

erm.. tade la suke ngat shrimp.

mebi prefer y original gak ;p

Moon BlooDy Spell said...

hehehe.. keluaran baru

eQuRlz said...

mmg isi die pun kaler pink ke?

lieya orange M.I. said...

...equriz- aar, potato dia pun colour pink..=p

Zephyr said...

yang hijau pun not bad

embun d tengah malam said...

ni baru ker

embun d tengah malam said...

pink cute

kenwooi said...

ya they are coming out with all sorts of colours recently =)

kenwooi.com

green apple said...

hahah..PINK????
Musti try!
Musti!!!

F I T said...

eh udang kaler pink ke? pandai2 je pringle ni letak kaler ikut sukati diorang :P tapi saya nak gak rasa cip kentang tu hehe

Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying!

meo said...

wah... bestnye...

mimi dyana said...

pringles boleh mkn dah ke?

lieya orange M.I. said...

mimi- aku ada terbaca...dah blh mkn dah..=D

Mrs NarchotiQue said...

pringles rase udang ni x shedap
setia ngn krim masam
hu3

lieya orange M.I. said...

...narchotique= aar, rasa dia tak sedap mcm sour cream tu...=D