Kumbang & Bunga

Feb 2, 2010

- - -amarah- - -

...lieya bengang...














...bengang di tagged...












...korung semua suka ker...













...penat okey nak delete email kat yahoo mail, di mana tahap kelajuannya, siput babi pun terbukti lg laju...sebab email yahoo lembap, tagged di FB jd mangsa...huhhhh











...k laaa, nak pg kelas ni...*sempat update kan*=D


...

14 comments:

E.d.Y said...

ingat lagu baru ct ngan kd td..hehe

♀.รﻨν.♂ said...

heleh.
padahal lu suke.
:D

saypOOL rafhtello said...

setting kat setting..

L.Lawlett said...

haah,kalau da kena tagged penuh je komen smpai tak boleh nak check msej penting. serabut2

Pocket said...

e mail tu jangan la bertaut ngan facebook ker blog ker,
tak pun mana mana laman sosial yg buleh membanjirkan inbox anda...

baru la tak kalut sgt,
pocket pun ari tu sampai jgak 1059 mail unread..
penat jgak nak delete tuh!!

panggil aku shEh said...

tau takpe. bende2 mngarot slalu org tagged. benci benci!

einaz ;D said...

cute!.;)

azizan4444 said...

idea tuada tp mase je xde nk update pnjg2..hehe

skli mnyampuk kt fb 10 notification klua..hahaha:)

.fatin nabila. said...

ubah setting lieya. kat notifications tu, unclick balik applications yang ngarut2 tu, tinggal mana penting je. :)

joegrimjow said...

pernah skali buat tagg
pastu da xbuat da

sharamli said...

0it..jgn bengang2...

faiq said...

tu namenye kne bersbr lebh

Aus said...

ahahaha..
lieya2..
kau marah nmpk.
hahaha..
eh , kau study mane lieya..



ISU LELAKI KUAT MERAJUK

Ayda Munir said...

Ye..memang penat pun:(