Kumbang & Bunga

Feb 19, 2010

- - -cantik jer beratur- - -

salam

...buat siapa2 yg tidak tahu, hari ni hari jumaat yer semua...*rasa2 ada tak orang yg tak tahu??*...urmmm masa yg kita tak tunggu, mesti sampai cepat kan...masa yg ditungu mesti rasa lambat...paham tak mcm maner????...

...huhuuu, hari jumaat ni, sebenaryer, lieya langsung tak tunggu tau...tp dia cepat jer tiba...untuk siapa2 yg tak tahu, esok saya dah tade kat KL dah..malm ni tido dalam bus sampai b#tt boleh sakit tau...*perluker bagi tahu semua org??* ahhhh, takkisahlaaa...yg pasti, mesti minggu depan tak dapat on9 sebab exam tgh cantik jer beraturrrrr...

......25/2 satu paper- 8.00am
......26/2 dua paper- 10.30am dan 3.30pm
......3/3 satu paper- tak pasti lg


Cuti-cuti MALAYSIA yg paling dekat

...cuti raya cina hari tu, ayah bawak pergi Genting Highlands...
...tak sampai1jam dr rumah, dah sampai...
...dekatsajer kan...=)

...dekat2 pun, tak selalu pergi...
...maklumlahhh, tempat ni boleh katakan tempat membuang duit...
kikiKI
...jd, takboleh la pg selalu...


...ibu dan ayah feeling LONDON...=p

...abang feeling sakura kat korea...



...kami bertiga, feeling, teruja nak naik bus konon2 nak round2 kat LONDON street...
*taktahula wujud ker tak LONDON STREET tu* =p

...malas nak cerita banyak2...

...ni haaa...spinner yg boleh kata 4/5kali kitorang naik...
...lieya naik 3kali jer...tiena yg naik bnyk kali...
...suruh tiena naik matahari(marry go round), dia boleh cakap ni kat funfare pun ada...
*berlagak tau budak ni...taulaahh selalu pg funfare, bila tak bagi pergi, dia bising pulak*

...kali ni lieya taknaik space shot, sbb malam2 gerun tgk kabus...sejukkweyhh...
...aiman sorang jer ygnaik...=)

paling best naik flying coaster(spiderman)
...sgt cool...menjerit tak hingatttt...


...macam2 kitorang main...haruslahhhkan...mesti naik biar berbaloi dgn bayaran yg dibayar...bak kata orang2, biar setimpal...=D
...nak tgk gambar banyak2 lagi, ada kat blog budak baju ungu dalam gambar tu...
...dia pun dah ada belog...
...klik sini...


...

8 comments:

lucky said...

bez nyee~~ jeles.. :P

embun d tengah malam said...

rindu plak nk g genting

lieya orange M.I. said...

...lucky- pg la sana...mmg best...=D


...embun- pg kalau rindu...=p

ieQa sWetLuv said...

wahh sangat jeles mau jugak gini huhu

hans said...

gudluck menjawab exam

sharamli said...

hepi je dy erk..
all da best

imHepPie said...

waaa beshnya genting jauh ngan umah so xpe gi ngan femili kena gi ngan membe je

ZE said...

saya bdk baru..wah!lieya g london..lalalala =)