Kumbang & Bunga

Feb 13, 2010

- - -followmollow- - -

salam everyone..im back...=D


...semua sihat ker...mesti tgh berhappy2 kerana cuti kan...lieya pun cuti...and thank goodness, im HOME...happy happy dan haruslah happy...okey, terlebih sudah...

...sebenarnye lastweek, tuan empunya blog sangatlah busy yoo...tidak sempat utk menjenguk blog sendiri, apentah lg blog kawan2...okey, tipu disitu..lieya bukak blog lieya...hahaaa, nampak sgt nak naikkan traffic sendiri...ahhh nevermindlaaa...mind ur own bussines...tapi kan....yerrr, ada tapi...lieya ada nampak sesetengah blogger, bukan sesetengahlaa, tp sesuku blogger, yg bila fllow kita, tp kita tak follow dia balik...ermmm, bukak blog lusanya, terus not became a follower...

...selalunya, bila minta difollow, ada yg lieya sempat followmollow ni...tp bila dah busy, tak sempatlaa nak bukak blog2 ni...to many things that should be done...huhuuu...heran kan blogger2 yg dah follow ni...tak salah pun nak harapkan org follow blog dia, tp takpayah la nak delete2..kan dah buang masa...lieya takkisah followmollow ni...lieya pun pernah buat dulu2...tp sekarang tidak lg...follower tu penting ker...hurmmm, jawab lah sendiri yerrr...thankz to my follower...wpun lieya tak femes mcm blogger lain, tp ada jugak yg sudi nak follow...heheee...


...notakaki: ada jumpa club tingkatkan traffic, tp dah hilang...ada saper2 tau tak??...


...

18 comments:

cik EPAL said...

club pe tu??:)

Nadya ©™ said...

Macam² karenah blogger ni..
Kalau nak follow,biarlah follow dengan ikhlas kan..
Bukan sebab i follow,u follow..
Macam hape jek

lieya orange M.I. said...

...cik epal- ada tau, kelab naikkan traffic...ada jumpa sekali..tp nak cari balik, tak hingat dimana...huhuuu

lieya orange M.I. said...

...nadya- setuju setuju...ikhlas tu penting dalam segala hal...=)

Aus said...

lol
sabola..
kekeke..
xpe..
better u have a little follower but ur blog keep alive than have a big follower but they become silent follower..

ahaha..btol ke english aku..cam harem je..haha..

saypOOL rafhtello said...

berseronoklah dirumah ye..
jeles!!! =(

hans said...

ikhlas tu sangat penting
slmt makan limau banyak2...hehehe

L.Lawlett said...

haah
gengblog ke ?
kalau kelab tu cik epal pun tau

ada kelab lain ye?

anyway , rajin2 la berblog
kamu mcam jarang update je

kuniy said...

btol3..ikhlas tu penting~

sharamli said...

argh..xkira..kamo0 kena f0ll0w bl0g kite jgk..
hak3..bpk kejam kan..
epi 0liday dear..jgn tid0 mkn je..

Si budak Aboi said...

hurm mcm2 dunia blog nie..

Pocket said...

'ada jgak follower..'
tu 237 tuuu!!
pocket baruuu la nak mencecah 70an,
half of them pocket tak follow balik.
bukan pasal sombong..
tak sempat nak update lg ..
tak baik?
ya.. nanti la pocket updatekan yer..
hahahah

club? naik kan traffic?
perlu ker?

Moon Death Spell said...

lieya... tak aci la kamu kat umah... hehehe.. saya masih di UUM...wawawawaw

HonEyBuNNy said...

xtahu la...coz pnh tahu jgk sal traffic tu...hiihih

IxoR@ said...

follow mollow ni..sis setuju dengan lieya....

alahai tak kisah la....

yg penting kita happy!!!!

tiada paksaan kan kan kan????

;D

meo188 said...

yipie... lagu blog nie best... huhuhuhu :D

azizan4444 said...

x ksh sgt bab2 follow..sape nk follow,die follow je la..klu nk harap kite follow balik ssh la..bkn2 ari2 mngdap tenet..hahaha..klu blog bez..xyah suh kite da follow..kn2?ekeekkee

joegrimjow said...

club follow me!!
jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
klik sini : weekend@sheffield