Kumbang & Bunga

May 23, 2010

- - wartawan tak bertauliah- -

salam

semalam telah berlabuhnya tirai AF, Akademi Fantasia dan ramalan orang ramai yang mengatakan Shahir AF8 menjadi juara ternyata benar...wakakakaKA, ada ciri-ciri wartawan tak cara lieya tulis...hihiiii sajer jer feeling2 gituuuuuuuu...jom cerita sikit pasal AF8...

urmmm, lieya takda minat siapa-siapa dalam AF8 nih..yang tak minat ada lahhhh...yang cakap meleweh-lewe tu..ngeeee...menyampah laaaa...nasib dia tak masuk final...dan, yang masuk final hari tu, semua lieya suka...meh lieya nak komen sikit...nih pendapat ersonal lieya yer..

Shahir AF8 juara malam konsert final tu...tapikan, malam tu, kalau ikutkan, dia tak perform sehebat malam yang dia nyanyi lagu arab tu haaaa....maybe shahir terlupa nak gelek kat konsert final tu kot...hehehee..seksi kutttttt...apa2 pun, rezeki dia, jadi juara..tahniah



adira nyanyi lagu ku ada kamu tu, memang best gilaaaaaaaa...tapi pengundi kita, bukan undi sebab nyanyian malam konsert tu, tapi undi tengok orang....so, jadilah naib juara jer....

daus AF8 yang lieya rasa tak layak masuk final, tapi masuk jugak...tapi kannnnnnnnnnn, dia perform malam tu, dua-dua lagu, hebat tau...dua2 dia buat gempak, walaupun vokal tak seberapa..tapi bebas...and he is so cuteeeeeeeee, lepas potong rambut lahhhh...



maulana ni berbakat okkey..tapi maybe dia poyo atau terlampau confident buat show, so dia tak dapat tarik undi sangat..ayah lieya lagi over, jarang-jarang tgk Af, tapi bila tgk final, cakap "ayah rasa dia nih champion malam ni"...see, tak pernah tengok, tapi cakap mcm tu..dia taktahu maulana nyer undi sikit..kira bagus dia dapat no4 k..tapi patut dapat no3 kut..=)



iwan ni pulak, lieya rasa mmg layak dapat no5...malam tu, biasa2 sgt..takde yg istimewa...tapi dia pun cute...dah potong rambut, tu yang kurang undian tuh...


habis dah komennnnnn..heheheee...lieya tak pernah pun undi af af nihhhh...baik simpan duit bayar bil tepon sendiri kan...single dorang semua hot-hot dan meletup...paling suka lagu adira, ku ada kamu, maulana, RSVP n daus, kenapa..shahir n iwan pun best jugakkk..cuma tajuk tak ingat pulak..hihiiii....korang, aper2 pun, lieya tetap suka Akim Af7 tu tau...walaupun berlakon tak besh, suara beshhhh...=)..


...

7 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

yang penting..shahir juara jugak....

.............................................. said...

maulana hensem ler lieya..hehe

lieya orange M.I. said...

lynda- heheee...ramai nyer minat kat dia...=)

lieya orange M.I. said...

mira- hehee...hensem kut...gigi jer jarang sikit...hihii

nabilah_2908 said...

hrumm...tk bekesemptan tgh AF ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KELEDEK MANIS

HEROICzero said...

tu r sal... ari sabtu ari uh tengok iklan, ade konsert final af.. aik, dah final ke? hahaha~!!

*Slame neh malam minggu tengok bola =)

saya_arief said...

kiter bukan follower af..haha.