Kumbang & Bunga

May 9, 2010

- -simple tapi amat bermakna- -

9 MEI...hari ini..hari kasih sayang untuk semua ibu-ibu di dunia


di bawah ini hasil comotan dari lieya dan adik2 utk ibu
special for Rosmarduwati(yg takut kepalanya banyak uban sbb dah tua)=p


from us..

...muka adik kat bawah ni scary sebab nampak mcm drakula tak bergigi..wakaka

...muka abg dalam pic bawah ni pun scary..takdde anak mata ker..

Ibu, you know we all love u..
takpayah kerja teruk2 sgt okey...=)
sorry takde hadiah tahun ni..ingat nak buat oreo chesse cake, tapi tak sesmpat..

16 comments:

E.d.Y said...

selamat hari ibu tuk puan rosmarduwati..:)

Anis izyan Abd Rahman said...

happy mothers day to your mummy~

Atiekah said...

allaaaa comelnyew..

Frodo Baggins said...

weeee ~~~
sweet anak2 emak lu
ekekekkekeke


happy mother's day.

>>__<<

lieya orange M.I. said...

...thankz semua...=)

Caroline Ng May Ling said...

how sweet of u n siblings! :)

Happy Mother's day to ur mom! :D

jane said...

;)

happy mother's day to ur mom;)

lieya orange M.I. said...

...tQ yer caroline n jane..=)

YucIkA said...

hi Alieya!
Nice entry..simple tp sgt nice :)

Sweet Cleopatra said...

hepi mothers day for Pn. Rosmarduwati..^_^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mane gambO ibu yayang ?

emh. tengs 4 da wishes :-) Xsampai kelate ag ni ha. kat batu caves skng ik ik ik.

Kimi Asyraf said...

wah, nampak gembira je sume..

belanja la mak tu pergi dinner ke, hoho, sebagai tanda terima kasih

lieya orange M.I. said...

...thankz for yuchika n cleopatra..=)

lieya orange M.I. said...

sis lolly, gambar ibu akan menyusul..

batu caves?? owh dah dekat dgn saya..=p

lieya orange M.I. said...

...kimi- kami tak belanja ibu, tapi ayah yg belanja semu..hihiii

azaliahjsalleh said...

auwwwwwww mmg sweet pun