Kumbang & Bunga

May 4, 2010

- - -semester 4- - -

4hb MEI 2010


tamat dah exam lieya untuk semester 4...macam mana nak kata yer..kalau boleh taknak tengok result bila keluar nanti...frust ok...walaupun result ttak keluar lagi,*yeahh, hari ni baru habis exam, dah pikir result* tapi lieya dapat rasa keterukannyer..mana datang perkataan keterukan nih...*&^%#$ malam ni, lieya balik KL, bus pukul10 pm..pastu, lieya akan datang semula sebagai pelajar senior(tahun akhir, bukan semester akhir)...hopefully, sem depan lieya takkan hadapi lagi exam yang bila duduk jer meja exam tu, bukak pastu bukak selak kertas sampai habis...ohmaiGOD, mana satu nak jawab dulu nih..mana satu nak buat dulu nih..pasal ape tau, pasal semua lieya blur..nggrrrr...memang semester nih yang paling teruk..dan lieya tak yakin langsung untuk dapat above 3...macam mana nak yakin yer..sebab exam susah tak tahu nak jawab...salah lieya sendiri juga...so, next semester, i want to change..wah wah wah..semester baru tak masuk lagi tau, tapi lieya memang dah semangat nak ubah..tak sanggup tanggung lagi jawap exam dengan pikiran tak menentu dah... hope the best for my result...


notakaki: belog ini tengah dibaikpulih..hiihiii...lieya cuba semuala menjadi blogger tegar..sayang nak tinggal belog nih...apeer2 pun, i will continued all my story...(^-^)

2 comments:

panggil aku shEh said...

orang dah nk abeh daaaa
sayang eh nk tinggal kn idup student.

tim said...

saya pla sem depan final sem dah..
rasa sedih pula..