Kumbang & Bunga

May 10, 2010

- -bergosip juga satu terapi- -

salam


hi everyone...macam mana hari isnin korang hari ini...lieya suka bangat lorhhh hari ini..dapat jumpa orang yg lieya rindu..wakakakaa...gedik jap yer...tapi kan..sedihh tau, sebab dia main tinggal jer..boleh kan wat camtu???...nasib tinggalkan lieya kat umah..kalau dia main tinggal jer kat tepi jalan camtu, alamatnyer mmg ada yg patah hidung tak boleh berlagu..tapi bolehker hidung dia patah..kembang kut hidung dia..wakakaaa..eh jap jap jap..naper hidung lelaki kembang pastu besar eh...hihiiii..tak ejek pun larh, lelaki semua besar kan..nak wat camner, dah kata orang melayu..cube tengok hidung yg mancung2 tu..elok ker..ngeee..lieya prefer hidung kembang dari hidung mancung..nnt hidung dia lagi tinggi dari lieya, tak best la camtu..kikiKI..*ngeee, apasal cerita hidung pulak nihhh, haishhh*


nih korung..kat belog lieya nih, ada benda baru..meh nak show off sikit..benda ni orang lain dah ramai dah buat..lieya baru nak terhegeh-hegeh buat benda alah ni..benda aper tu eik...


jeng
jeng
jeng





haaa, benda kat atas tu lah..lieya buat untuk exchange link..sape2 yg sudi, jom la tukar link ngan lieya..moh ler kita sama-sama kembang kembang kuncupkan belog kita nih..hihiiii...tapi, belog korang yg personal yer..blog shop lieya takmau lah...sebab belum buat lagi kategori blog shop nih..nanti2 la letak kat blog masham mushuk lieya nih..=)

sekarang tengah menkategorikan blog yg kepochi-kepochi, apa lagi kalau bukan belog pasal gosip-gosip artis...yg lieya tahu, beautifulnara, oh bulan, murai jer..korang ada tak belog gosip yg selalu korang syiok layan...owhhh, saya juga minah kepochi..suka baca gosip-gosip nih...heyyy, gosip pun knowledge per...wakakakaka...knowledge yang tak boleh diguna pakai laa...sekadar hiburan untuk diri sendiri boleh la...takdelah kene menelaah belog gosip ni memanjang..lagi satu, apa orang kata release tension..jangan korung baca korang lagi tambah tension dah la..kalau camtu takpayah, baik pergi mandi nyanyi dalam bilik air..itu pun terapi..=p

notakaki: bagi lieya setiap orang ada benda tersendiri untuk dijadikan terapinya..lain orang, lain caranya..makaceh semua untuk siapa2 yg dah exchange link ngan lieya..=)



9 comments:

HonEyBuNNy said...

lieya...nak exchange kt mana neh...ngeh3...

panggil aku shEh said...

aah ktne eh? mcm best jer bende alah ni. hahahaha

Pocket said...

nak segregate blog blog?
agaknya pocket jatuh under jenis aper yer? heheh:)

fathiahRAIHANA said...

dah isi form tuh ! :)

nabilah_2908 said...

hrumm...nnti sy isi eh form tu.. ;)

pasal terapi tension tu...sy lebih suka mendiamkan diri...duduk di tempat yg sunyi....lagi menenangkan dr dok bercakap...bercakap..dan bercakap...adeh letih..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
OREO CHEESE CAKE LEPER

Ries Lee said...

tak baik gosip..
jentik mulut kang..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.i pun suke gossip~ ;p

Frodo Baggins said...

gosip baik tuk mental..


((x ske gosip, tp ske speku))



>>___<<

HonEyBuNNy said...

ngeh3..jom bergosiping..hehe