Kumbang & Bunga

May 19, 2010

- -budak hantu susu- -

salam

ada tak siapa-siapa tak minum susu...lieya rasa kan, orang tak minum susu ni kurus sebab sepupu lieya, adani, dia dari lahir, mmg payah nak minum susu..bagilah susu ibu ker, susu tepung ker, susu kambing, lembu segala, mmg dia payah sgt nak minum..sekarang, umur dah lima tahun, tapi, kecik kurus maintain dari dulu.....tapi depends jugak dekat seseorang tu..ada satu member lieya, dia tak suka minum susu, dan dia kurus sangat...mmg macam kerengga tak vogue...*heeheee, kerengga vogue tu, Rozita Che Wan*...tapi dia minum susu coklat, tapi dia tetap kurus..so, tak betul la kan kalau tak minum susu orang tu kurus...ada jugak orang tak minum susu, tapi badan boleh tahan la jugk..siapa eik?? hahahahaa, myroom8 ler, siapa lagi.. (kalau cakap depan dia, mmg dah kene sound baik punyerrr) =p jangan marah naaa...

..budak hantu susu..



susu dengan adik lieya, mmg tak dapat dipisahkan..dulu budak ni temban kus semangat, tapi bila berhenti susu tepung, alaa, yang dalam botol tu, badan ia susut sampai sekarang..tapi dia tetap hantu susu..all the time, mmg susu..breakfast, balik sekolah, pergi dan balik tuisyen, semua susu la...susu aper??? takde pantang-pantang...Dutch lady, Marigold, Goodday, semua laa dia boleh telan..bukan dia jer, kitorang 4beradik mmg boleh telan susu...

kenapa ada orang yang tak boleh telan susu putih eik????

18 comments:

Muhammad Safie said...

xmau susu...

lieya orange M.I. said...

yerlah, tapi kenapa...sedap per...=p

ciK LyndaWawa igUana said...

saya suka susu ape..........=)

Adila Ady said...

susu bau agak hamis..hehe.xsuka susu la.

nabilah_2908 said...

saya pun hantu susu...hehehe..

if dah dapat susu...tak makan nasi pun takpe.. :)

lieya orange M.I. said...

lyndawawa- sedapkan susu..berkhasiat lagi...=)



adila- hamis?? ada bnyk jenis, bnyk rasa..try la lain2 brand...=)

lieya orange M.I. said...

nabilah- awak blh kawan ngan adik saya...hihiii

Frodo Baggins said...

wa minum susu kalau xleh tido jer
hahahaha ~


>>__<<


org x minum susu?
mgkin sbb jaga kekacakan.
ngahahhahaa ~~

lieya orange M.I. said...

frodo- jaga kekacakan?? apakahhhh??? wakakakaa

Lepat Pisang said...

Wow!syoknya semua minum n bantai susu..lepat suka makn yogurt Tesco dan DutchLady jer..he..he..thankz sudi lawat blg lepat..tq

.fatin nabila. said...

ad certain org xske susu sbb bau kot lieya. dulu suke susu kotak, skrg dh ubah sket, minum anlene, mude² tulang dah rapuh, duh !

HEROICzero said...

Ah itu diaaaa, susu. Musuh ketat-ku dari dulu lg....~

Seyesly, jgn ckp minum, bau pon xleh~ kenape eh, x biasa kot. x leh terima.. heheh!!

peace!

Redbloodsnow said...

body zie rozita che wan tuh mmh umphhh kan. jelesss..hehe :P

tim said...

pernah try minum susu
tpi termuntah balik

lieya orange M.I. said...

lepat, susu lieya minum, yougart tak minum pun...=)

lieya orange M.I. said...

...fatin, mmg ramai orang kata bau tu tak sedap, tapi yg peliknyer lieya tak bau pun..huhuu

lieya orange M.I. said...

hero- musuh ketat...wahhh, sampai camtu sekali...huhuuu

lieya orange M.I. said...

ie- ya betulll...umphhh...hehehe


tim- termuntah?? sampai camtu sekali..huhuuu