Kumbang & Bunga

May 19, 2010

- -kerja senang- -

salam

wah wah wah...cakap saja mau rajin polish blog lieya nih ha...lastnyer, bersawang jugak yerrr...nak wat camner, lieya nak kata busy tu, idoklerrrr tapi sgt malas utk mengadap lappy sebab nyer, duk umah lagi best...hihiii, kuar umah bersama orang tersayang pun best jugakkk, haippp, jangan pikir lain yer..keluar dengan family lieya laa

leh cayer kerr kuar ngan family jer???=p


lieya dah dapat kerja...yer, sila jangan percayaaaa sebab mana der lieya g kerja...cari kerja lambat sangat, semua tempat dah takmau amik orang baru kerja dah...okey, ada satu kerja senang..kerja apa tu??????? kerja MAKAN yer tuan-tuan dan puan-puan..lagi-lagi makan free, mmg lagi senang...huahuaHUA..

minggu lepas, minggu makan extravaganza okey...

firsts, makan di POPEYES, free dan sedap..sebab apa sedap, sebab ada orang belanja, sebab tu free..*berapa banyak sebab derrr* dari sedap, jadi biasa-biasa sebab dah tak free..heheee..bukan apa, McD lagi nyumnyum berbanding Popeyes..

hoooohoo, abaikan muka macam bola ragbi tu


...dan ini adalah orang yg belanja kami 4beranak(gurlz only)..
...sebab dia sorang lelaki, dialah kene belanja..
thankz uncle Zahir
*nanti bolehla guna student card lieya beli macbook yer*

second, dinner di Seoul Garden..ini special sikit..makan ngan my family, for a special day, hari ibu..aperlah seoul garden nih, bagi la special price for mothers day, ini takkk, sama jer...

disebabkan bayar mahal2, macam buffet nak bukak puasa kat hotel tu, sooo, makan la puas-puas yerrr..orang paling jakun ialah adik-adik ku sendiri....dorang pertama kali ke Seoul garden nih, lieya dah berulang kali..hehee..


atiena makan 3mangkuk aiskrim..teruja sgt cedok sendiri, macam tak pernah pulak
dik oii, datang sana, bukan suh makan aiskrim banyak2 yer
last sekali, cerita dihabiskan dgn melihat muka kenyang lieya dengan pinggan-pinggan yang licin

...

16 comments:

HonEyBuNNy said...

Adusss....ini entry makan..lapar kembali la...ehhehe..makan pun satu kerja..ehhe

lieya orange M.I. said...

...haney, hehee..makan tak payah cari kerja...

Imz Jentayu said...

xsabarnya nak cuti jugak dan jalan2 dgn fmly...huhu

E.d.Y said...

haha..makan untuk hidup...

Pocket said...

seoul garden kat mana tu dik?

kenapa tak ditaruk gambar yg sedang digoreng?
aduhlaaa... nak abihkan gaji yg akan dtg kat seoul garden jgak lah,
goreng kambin!! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahhh sedapnyeeeeee makanan tuhhh! ;)

lieya orange M.I. said...

..imz- heheee, mesti seronok punyer..=)


..edy..yer betulll...tak makan camner nak hidup kan..=D

lieya orange M.I. said...

..pocket, itu dekaat 1UTAMA..dekat wing lama tau..dia tgh2...pg lah..beshh

lieya orange M.I. said...

...intan-nyum2=p

lieya orange M.I. said...

...intan-nyum2=p

fitriah said...

fit pun suka makan kat popeyes. suka coeslow dia. :)

Redbloodsnow said...

comel ah lieya nih. suke tgk lieya senyum..hehehe.cam nangis jek mknan kat popeye tuh ek. nape lah kat cnie nan ado..puiii


hehe

Ries Lee said...

syoknyer~

aduka said...

nak suaaappppp!!!
T_T

Lepat Pisang said...

Wow!sodapnya korang makan..he..he..lepat rasa nak ngap gak..he..he..

hudhud said...

popeye sedap :D