Kumbang & Bunga

Jan 1, 2011

- -special for my orangESquare- -

salam

hye blog...sorry la lieya lama tak jenguk kamu incik orangESquare (blog lieya la)...but starting today, lieya akan sentiasa ngan kamu...bukan apa, lepas menghilangkan diri 3bulan lebih nih, rasa mcm nak tutup dah blog nih...tapi, mmg tak boleh...sayang kat kamu sgt...bila malam2 nak tido, mesti terpikir nak cokcekcokcek ngan incik orangESquare nih.... takpe-takpe, lepas nih lieya akan merajinkan diri..insyaallah

lieya sayang incik orangESquare nak tahu sebab aper, sebaabbbbbbbbbb

ini tahun 2011.... Happy new year world.... tapi ini bukan sebabnye, yg betul adalaahhhhh
ini hari 1-1-11....Happy Birthday to my blog, incik orangESquare sbb kami dah get along for two years since 2009...

hope the best for this year....
:)

2 comments:

zeila said...

update gak ye kamoo...

HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru lieya...