Kumbang & Bunga

Jan 21, 2011

- -penyakit pelajar awal-awal semester- -

salam

happy weekends kawan-kawan... semoga happy duduk di bilik sampai tak tahu nak buat apa...huhu. dah seminggu dah duduk dekat bumi sintok nih. lambatnye masa berlaluuuuuu..lieya dah counting day uk balik raya cina ni.:D

weekend lieya hanyalah membusykan diri di dalam bilik kolej petronas ni! tak tahulah, rasanya tiap-tiap awal sem memang macam ni kan?????...ni lah dia, penyakit pelajar universiti, boring di awal-awal sem..bukan apa kan, sebab takde kerja lagi kan..ceeehhhh, macamlah kalau ada kerja rajin sangat nak buat.. mungkin tak semua macam lieya, mungkin ada yang dah mula study dua tiga bab, why not?? :p  baik gila seyhhhh..


membusykan diri dengan on9 sepanjang masa, penat duduk, kita baring atas katil pulak, sudahnya, badan jadi bertambah sihat dan cergas bam bamm..tak sukeeeee!!!

bila dah tak tahu nak on9 apa, kita layan movie pulak, antaranya....

amir khan cute ker?? so-so laa

Robert Pattinson terer eh kiss-kiss nih..wakakaka Heroin dia, Emilie De Ravin, okeylah

sesekali layan typical hindustan memang terbaik wa cakap lu.. berhingus-hingusan menangis tau!


rindu teddy-teddy lieya di rumah
teddy-teddy lieya semuanye boy..hehee

benny yang paling besar sekali, hari-hari dgn lieya kat UUM
charlie si coklat saya, ada bersama bucuk di melaka
mico yang paling kecil tu, ada dirumah, ditemani
aa, si putih saya, merangkap ahli keluarga yang paling baru :)

ini semua diberi oleh incik golap lieya tuh..

16 comments:

Pocket said...

okeh, u've just given the movie title to watch this weekend.
Eh DVD nyer kuar ker tak lg?

lieya orange M.I. said...

pocket- dvd tu semua dah keluar lah...blh tengok, n download.. :)

Pocket said...

tang download tu nak tahu jgak,
camana korang download yer?
(Last download telah menyebabkan computer ku crash n melotop!!)

serious nyer nak tahu nih!!
kalau maleh nak manjang manjang nulih disini,
sila mail kat
mo_aswan@yahoo.com

lieya orange M.I. said...

pocket, jangan marah tu..
sebenarnya, lieya pun tak tahu download...wawawaa...lieya tahu pinjam kat kawan jer...kawan2 lain yg download, then pass2 la movie tu..
utk remember me, n we are family tu, lieya pinjam dvd kawan lieya.. :))
sorry pocket..lieya mmg tak reti nak download..

lieya orange M.I. said...
This comment has been removed by the author.
E.d.Y said...

3 idiots sngt best...tgk banyak kali tu..huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

3 idiots bestttttt~

best klo tdo peluk teddy bear,syok jek tdo..

HonEyBuNNy said...

betul2 3 idiots mmg best...banyaknya teddy bear lieya...;_)

RedBoys said...

semua teddy bear tu cantik. tambah2 yang putih dan yang besar tu. gebu dan comel. hehe

nabilah_2908 said...

hehehe..xbusy ke dgn asgmnt..?

biasanya..bila dah start kelas...lecturer mula la sibuk2 suh buat asgmnt..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
OH LELAKI IDAMAN !!

lieya orange M.I. said...

nemo- hehee..mmg best pun tido...
lagi2 ngan beny tu

lieya orange M.I. said...

nabilah- tak busy pun..sbb masuk 1st kelas, lecterur baru kenal2kan diri..

syikinsafiq said...

haha...3 idiots is the best movie...
pnuh mkner...amr khan ensem kot dlm tue..shuke2..hehee..
we are family tue best kew???
nak tedy jugkk..
nape incek sy xbg teddy byk cengitu..>>hahhaa

fatinbaharum said...

gil bosan. notebook yang kecik nih plak xde function sumbat cd, mmg sedih la, online je boleh. movie yg ad dh byk kali tayang, nk download teruk slow broadband..

ad bf pon, busy dgn game, sedih T_T.

FaTiN said...

saya spent cuti dengan cite korea T___T

eh banyak nye teddy bear lieya , me do not have even one ;'(

Sayang Amirah said...

3 idiot!!
ramai chinese2 layan cite tu, bukan meleis je hahaa