Kumbang & Bunga

Jan 18, 2011

- -senior sesat, jangan tanye, nanti sesat- -

salam

mood: busy tapi boring (eh camner tuh)

awal tahun 2011, mula la lieya dengan semester akhir utk tahun ke-3 ni...yerrr, sem akhir kawan-kawan...sem akhirrrrrrrrrrr....cepat jer masa berlalu...untuk sem akhir nih, pelik juga sebab takde pun kecoh-kecoh tanam azam nak buat assignment awal ker, revision awal ker...sebab nnt memang lieya tahu, non-adooo... pelik jugakan....ataupunnnnnnnnnnn

mungkinla faktor usia...dah 22tahun ?????  haishhh macam tak percaya jerr...biar betul nih??ehhh, muda lagi okeyhhhh... :))

apa-apa pun, sem akhir nih, lieya nak buat yang lebih baik dari semester2 yang lepas... 
YES, I CAN DO IT!!!
insyaAllah, aku akan berusaha yang lebih baik untuk diri aku sendiri  peace YO:)


inilah persekitaran sebahagian kecil di UUM




owhhh, pasat sesat-mesat tu.....lieya ni, senior yang still tanya-tanya orang, bangunan nih kat sini ker, sana ker...duhhh, memang takkan khatam la satu kawasan UUM ni...yang basic tahulah, kalau tanye tempat pelik-pelik, wasalam la jawabnyer...

sekarang nih, busy laa, tapi tak tahu nak buat aper, sebab tu boring...paham tak?? :p busy sebab pasal tempat untuk praktikal, lepas tuh hal resume pulak...ohhoiii resumeeeee...fenin2..
 okey laaa, nak tido sudahhh...esok kelassssssssssssss...

3 comments:

bofoyengfeng said...

good luck for your final sem. :)

♥e'in♥ said...

blaja rajin2 ye..

HonEyBuNNy said...

good luck leeya...sama la..ila pun tgh fening2 neh..hehheh