Kumbang & Bunga

Jan 6, 2011

- -The Tourist- -

salam

30 disember punya cerita..meh ler layan kisah filem dulu sebelum lieya membebel-bebel pasal diri sendiri weee~  tapi bukan pasal anyam bakul pastu angkat sendiri okeyhhhh... :p

filem hangat hujung tahun 2010..THE TOURIST...urm siapa kata cerita The Tourist nih tak best???? sila jangan percaya okey....Tron legacy tu lagi tak best berganda-ganda wpun hero nyer memang tough habis, tapi apa kurangnyer Johny Depp nih...:))

misteri pertemuan pertama yang bukan pertama sama sekali 
alah korang nih....cerita nih memang menarik, tapi sebab kurang action jer, korang kata cerita nih boring...come on laa..idea cerita nih, mmg bagus...lieya search, cerita nih dapat 2setengah bintang jer...what d fish betull....punya la mantap lakonan angelina jolie nih...johnny depp pun apa kurangnya..dua-dua melakonan watak dorang dengan hebat tauuuu...gaya tulisan mcm ada analisi filam tak??? ececehhhhh:)))

apa-apahal, korang tonton sendiri lah yer....action, comedy, semua ada lah dalam cerita ni...

meh layan lieya membebel-bebel yang syik la tak sudah-sudah hal yang sama...aper lagi kalau bukan?????

kap wau ra wau sin aka K U R U S  (ntah betul tidak eja jawi tuh)

macam kurus tak???  


kalau kurus, banyak ke sikit??? hehehee

lagi gambar yang memperlihatkan saya makin kurus


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


maaf lah yer....kurus tang mana pun i tak tahu
non ado okeyyy
korang jgn la tertipu dgn gambar-gambar tuh

lagi gambar-gambar yg lieya rasa eh, takdelah besar sgt aku nih
haaa kau, cantekkkk punya statement
nasib la kata dalam hati, kalau tak malu diri sendiri jer
apa-apa pun, lieya bersyukur kerana dilahirkan cukup sifat dan sihat

yerrrr, saya sihat...heheee
  
macam kurus tapi jgnlah tengok pipi tembam tu...mmg lah tak dapat nak cover langsung..cube tengok lengan???? @%&#$*





lagi..lengan pelampung....bagai diisi angin yg di pam oleh tayar asikal kan..ngengggg


dari depan, yer saya memang macam ni.dan inilah saya :))
happy n smile forever weeeee~~~~ :)))







camner tak sihat, syik makan jer kerjanya...

bagi siapa yang rasa dirinye tiada keyakinan langsung dihadapan orang ramai, ubahlah sikap tu...siapa lagi kalau bukan diri kita sendiri untuk rasa kekuatan dan kelebihan yg kita ada, dan percayalah, kita harus percaya diri kita dahulu, sebelum mempercayai orang lain.

jom laaa berangan sama-sama depan cermin...opppssss :p


13 comments:

Imz Jentayu said...

nak tengok wayang gak tapi kat Kelantan,no cinema!

lieya makin kurus ehh?syoknyaa....

zaidi zaim said...

yes cite tu memang best.. sok nk p tgk cite season of the witch... jom....

mie said...

nak kena layan gak cite ni....
ehheee

lieya orange M.I. said...

zaidi- tengoklah jgn tak tengok.. :)

lieya orange M.I. said...

mie- pergi sebelum terlambat k..hehe

HonEyBuNNy said...

kamu semakin cantik...;-)

E.d.Y said...

nak g tgk la the tourist tu

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

ta dpt tgk cte the tourist sbb asyk full je panggung ;(

nabilah_2908 said...

ada blogger yg buat review cite ni kata tak berapa best sngt jln ceritanya..huhuh.. ;)

yupp..keyakinan diri tu penting...;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
GiveAway EdY : Awak Busuk!

fara said...

setuju! confident tu bole menampakkan seseorg tu seksi taw :)

btw, minat giler johnny depp ni!

s h a f i q h a s h i m _____ said...

muka alieya ni mcm muka member sy la :)

samanosuke_04 said...

the tourist lebih kepada cintan cintun, agak frustrating bagi org cam aku, yg mengharapkan aksi tembak2 cam mr and mrs smith

Nasuha Salleh said...

yg penting BML stabil ;)
hehe