Kumbang & Bunga

Sep 12, 2010

- - tangan gatal-gatal lagi- -

salam raya semua

amboi2 bloggers sekalian, sakan yerk korang beraya...baju semua chantekkk2 owhhh...lieya punya, nnt2 lah yer..ada gambar, tapi al maklumlah, sy tak reti posing2 nih...so, semua gambar2 yg di snap, muka i sama jer semua..hehee..pelik lah raya-raya ni pun masih sempat beron9, siap update semua...*padahal diri sendiri punupdate* ehhh tapi kan, inilah first time lieya update paling cepat owhhhh, raya ke-3 dah update ni ha...tapi update cincai jer lah...ni pun lieya singgah umah lieya jap..baru jer balik dari kampung ibu sebelah muar..tengah siap-siap nak balik kampung sebelah ayah pulak, di parit buntar, Perak...ada saper2 org parit buntar tak...?? moh ler kita beraya sama yerr....jom jommmm kita jalan2 kumpul duit raya lagi...

sooooo, aktiviti mengumpul DUIT RAYA diteruskan lagi...tangan lieya gatal lagi nih nak terima duit raya..hehe

11 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

dpt update cepat sbb tak buat ape pon kat umah...
putrajay~tak de sape..
len laa duk kampung
besh3

panggil aku shEh said...

best lagu kt blog lieya hahha 'p
slamat ari raye, asenye x wish raye lagi kan? hehe

E.d.Y said...

udah2 la tu beraya...tak daptnye duit raya..hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

SELAMAT HARI RAYE SAYANG.

NAK WIT GAHYE :d

HEROICzero said...

hehehe gud luck lah yek. kumpul banyak2. selamat hari raya =)

samanosuke_04 said...

hehe, carik duit raya lagi ye.. goodluck laa bodek sedara mara..

ayue said...

mane gamba rayer nih ?
baru na usha . hee :)

HEROICzero said...

aik lama beraya??? heheh!

Said Saiful Fazli said...

salam singgah
im new here...
btw, interesting blog...
singgah2 lah nnti..

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bile nak update gamba raya ni? =p