Kumbang & Bunga

Jan 2, 2011

- -sekian lama menghilang- -

salam

ehem3...kemana i menghilangkan diri??? bertapa di kem kurus kaa (hahaha, lawak tahun baru), accident kaa duduk luar negara kaa, apakah? cissss, takde siapa yg tanyer weyh....tak usah nak perasan cik lieya oiiii...takdo do sesiapa yg menanya perihal engkau...sadis tul..hehehe ni nak sentap nih...haha takdelah...

hye kengkawan....korang semua mmg cool kerana terus2san merajinkan diri berblog tapi ada segelintir yg lieya perasan dah tak berblog....oh god, dunia blogging sudah berubah okeyh....ramai gila bloger baru...setelah bertahun-tahun berbulan-bulan (3bulan jer) menhilangkan diri..

actually, lieya nak cerita kemana lieya pergi 3bulan lebih ni, tapi mcm panjang sgt laa...mau tersimpul-simpul jari lieya menaip, so meh la lieya cerita kisah 3bulan secara ringkas dan bergambar sahaja yer...haaa, kat skolah dulu, buat ringkasan pun malas, tu yg timbul ringkasan bergambar tu..hehehee

awas, entry panjang!!!

lieya mula berhenti berblog sejak raya 2010..tgklah entry bawah2 ni...tarikh 3bulan lepas ko...

lepas habis cuti raya, raya sakan sgt kan, sampai.........
haa ko, assignment bertimbun-timbun nak kene submit..bukan taknak buat awal-awal, cuma tak berapa nak rajin dan sikap tak sedar dii susah nau nak rasa..hehehe
lepas habis semua assignment dah submit, one day, ibu lieya call
time call tu, ibu mcm biasalah, tanye lieya buat ape, dah  makan ker, apa2lah
lepas tu, tibe2 teresak-esak, cam cover nak nangis, inforam lieya, adik lieya accident
lepas tu, mula la meraung lieya dalam bilik, gaduh nak balik umah walhal nak exam, dan kebetulan cuti studyweek, so lieya balik dan entry aiman akan disambung next entry.
macam sihat kan?? padahal baru tu baru la nampak sama paras ngan bahu sebelah lepas berubat kampung :( 




exam fever menjadi exam cooler sbb exam di UUM ditangguhkan akibat banjir..bukan UUM tu yang banjor, tapi jalan-jalan untuk sampai ke UUM yg banjir..so, pihak U ambil keputusan tangguhkan exam..itupun ramai yg bising...dorang tuduh pentingkan diri padahal dorang yg pentingkan diri sendiri tak pikir org yg tak dapat nak masuk UUM tu, camno nak amibil exam...ishhh dorang nih....lieya?? lieya mmg happy sbb exam ditangghukan..hehhehee


exam habis n lieya balik umah...enjoyyyyy!!!
kira kitorang cuti lama sbb cuti banjir dgn cuti hujung semester...budak2 U lain, semua dah start kuliah, kitorang sakan cuti lagi..hehehe...
cuti-cuti jugak, exam tk dapat lg..huhuuuu....itulah pengghujung cerita tahun 2010...harap tahun 2011 ini membawa sinar utk lieya, family dan kengkawan semua....

urmmm,  blogger-blogger sekalian, hyeeeeeeeeeeee :)))








10 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

pas nie alieya leeyh continue blogging bnayk2 kan2~~~
wwwiiiii

happy newww year~

HonEyBuNNy said...

rindunya blog neh...busy rupanya....take cre...n selamat tahun baru~~~

E.d.Y said...

wah..lamanya menghilang...selamat kembali...dan happy new year

nub said...

slamat sukses 2011!!!

hehhe

CGG said...

hi there..
happy new year:)

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat tahun baru.huhuhu

fathiahRAIHANA said...

HYEEE jugakkk !! hihihi . lama tak nmpak... senasib la kita busy ngn exam ... tp skrg dah bebas!!

nabilah_2908 said...

hye lieya...!! :)

kenapa dgn adik tu..nmpk bahu dia jatuh sikit...

jom ke APA KATA HATI pulak,
TUESDAY NIGHT

cikpepel said...

aiyokkk...sngt lama bertapa.... amacam..ada kurus tak...haha

samanosuke_04 said...

hehe, congratz dah abes exam.. aku baru nak masuk musim exam.. zzzz