Kumbang & Bunga

Aug 30, 2010

- -korang cuti raya berapa MINGGU??-

salam

korang cuti raya berapa minggu???? ni haaa juz nak bagitahu, lieya cuti raya 3minggu...=) haruslah kan..raya kan sebulan...heheheee...takdelahhhhh, 2minggu 4hari jeeerrrr...tak sabarnyer rasa, pastu esok lieya balik KL dah naik bus maraliner...BAS TAMBAHAN pulak tuh..semoga semuanya lancar esok...amin...

k laaa, nak start baca buku dah, mlm nih mid exam utk International Finance... jenuh nak baca 7bab dalam buku International Corporate Finance nih...kepala dah toink toink TOINK dah nih...wish me k...=)

7 comments:

panggil aku shEh said...

haih! mntang2 i dh keje, cuti i smakin sikit jer asenye.

ps: camat ari raye in advance lieya!

tim said...

cuti raya 2minggu..hehehe

Fida Faizal said...

salam . fida cuti 10 hari je

Redbloodsnow said...

WHOA YANGG!!! BYK NAH CUTI KO AH. ZIE CUME 3....ARI SAHAJA..KEHKEHKEH :P

nabilah_2908 said...

wah...lama nyer cuti...

cmpny bagi cuti 2 hari..satu hari sebelum raya..1 hari selepas 2 hari raya..jadi la tu kan..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
WAKTU TIDUR

✿ Cik Cimi said...

cuti raye sbln.
agagaga~
gud luck lieya!
:)

HonEyBuNNy said...

amoii..lamanya...ila cuti 17 hari...hehheh...gd luck...ila pn esk da midterm..