Kumbang & Bunga

Aug 24, 2010

- -sekali lagi untuk esok- -

salam

Masih penat tp gigih juga nak ngomel kat sini..nih baru je lepas balik dari exam yg susah...*tak susah kalau lieya ingat rumus*...mcm mana lah rumus utk aply loan kereta lieya leh terlupa, padahal b4 exam start, member lieya, zeila kat sebelah tanya rumus tuh camner...sudahnyaaaa, ingat-igat lupa...tak, bukan terlupa, ingat bentuk camna, tapi simbol tambah dan darab confius sehhhh...last2, lieya buat rumus dgn trial and error. pastu tgk zeila kat sebelah, rasa2 cam sama, arrr betullaa tuh..*kantoi disini*=p



malam ni, mungkinlah lieya nak tiru gaya orang dlm gambar nih
Sekali lagi untuk esok...mid exam utk Takaful...tiada rumus2 yg nak diingatkan, tapi definisi dan konsep-konsep yg perlu ingat..kali nih no trial n error., tapi merapu-meraban ikutlah nak tulis sampai panjang mana.. Hope i can do better for tomorrow. Gud luck juga kat kengkawan yg ada exam jugak esok.

11 comments:

nabilah_2908 said...

hrumm...kantoi dh tgk org sebelah yer..? huhu...

tkpe la...yg lepas..biarkan ia berlalu..good luck utk esok.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KAD RAYA

zeila said...

kantoi!!!!!!!
kamoo tengok saya ye...hehe

HonEyBuNNy said...

good luck....wat elok2 tau...ngeh3..

ciK LyndaWawa igUana said...

good luck....tawakal banyak2......jgn panik...

HEROICzero said...

good luck! alang2 dah exam takaful, jgn lupe tawakal. keh3x

Sweet Cleopatra said...

good luck 4 ur exam..^_^

Pocket said...

good luck yer,
memoga anda lulus ngan cemerlangnyer n buleh belanja pocket makan cendol:D
(Cendol jer?)

anyway ada satu teknologi ni nama nyer toyol. dimana anda cramp in nota nota penting dalam satu kertas A4, then kecil kan ke 5 percent guna mesin fotostet. potong n bawak masuk dewan periksa. make sure tulih cantik cantik..kang tak leh baca lak toyol tu,
tak der gunanya :D

E.d.Y said...

suka exam ada rumus..sbb suka math...hehe

good luck k...

sayang said...

good luck !!
:)

IxoR@ said...

Lieya...

Good LuCk!

Jangan Tension saNgat taW, nanTi haBis seMua rumus luPa....

:D

Hamzah Ian said...

alahai..

selamat berjaya okeh